Dodaj svoje podjetje
POUČEVANJE KANDIDATOV ZA VOŽNJO Z MOTORNIMI VOZILI VOJKO VERDEV S.P.

POUČEVANJE KANDIDATOV ZA VOŽNJO Z MOTORNIMI VOZILI VOJKO VERDEV S.P.


POUČEVANJE KANDIDATOV ZA VOŽNJO Z MOTORNIMI VOZILI VOJKO VERDEV S.P.
5 (1)
Rimska cesta 120, 3311 Šempeter v Savinjski dolini

Dobra šola vožnje Savinjska |

Iščete dobro šolo vožnje na Savinjskem? Si želite najti izkušenega, prijaznega, profesionalnega inštruktorja vožnje, ki bo poskrbel, da boste v najkrajšem možnem času uspešno opravili vozniški izpit? 

Šola vožnje Verdev smo prava odločitev za vas. Združujemo znanje, izkušnje in odlične reference ter vztrajno širimo krog zadovoljnih strank in tudi varnih ter dobrih voznikov, ki nas priporočajo, da smo ne le dobra šola vožnje, pač pa najboljša na Savinjskem. 


Dobra šola vožnje Savinjska 

Šola vožnje Verdev vam ponujamo tako tečaje cestno prometnih predpisov kot tudi praktična usposabljanja. Ne le za voznike osebnih vozil, pač pa se lahko prijavite tudi na tečaj varnega dela s traktorjem oziroma pri nas pridobite katero koli drugo vozniško kategorijo (motorna kolesa, avtobus ...)

Kontaktirajte nas ali obiščite spletno stran, z veseljem vas bomo spoznali in poskrbeli, da boste varen udeleženec v prometu. 


Zakaj priti k nam, če vas zanima, katera je dobra šola vožnje na Savinjskem?

 1. Zadovoljstvo z našim delom, kvaliteto in prijaznostjo, nam izkazuje nešteto strank, ki nas priporočajo vsem, ki iščejo ugodno in dobro šolo vožnje na Savinjskem.
 2. Naši inštruktorji so izkušeni, usposobljeni, fleksibilni in prijazni. S kandidati delajo individualno in učenje vožnje prilagodijo njim, tako da je za vsakega kandidata učenje kar najbolj prijetno in seveda učinkovito. 
 3. Glede na visoko kakovost opravljenih storitev je Šola vožnje Verdev zelo ugodna.
 4. Imamo moderen, varen, brezhibno vzdrževan vozni park.  

Če si želite prevoziti nešteto varnih kilometrov, smo Šola vožnje Verdev Savinjska zanesljiva izbira. Z veseljem vam pomagamo do vašega izpita.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

¸Najboljša avtošola

Verdev je zame najboljša avtošola, ne le na Savinjskem, pač pa v vsej Sloveniji. Hitro so me pripeljali do izpita in jih z veseljem priporočam!


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si