Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Kmetija Podobnik, Marijan Podobnik s.p. Dobra hrana Idrija

0 / 0 ocen Oceni

  • kmečki turizem
  • turistična kmetija
  • izletniška kmetija
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Dobra hrana Idrija

Na Kmetiji Podobnik, Marijan Podobnik s.p. se ustavite, če vam je zadišala dobra hrana v Idriji, saj strežemo dobra kosila na turistični kmetiji.

Pripravljamo dobro hrano in ponujamo ugodna ter udobna prenočišča na idilični lokaciji stran od mestnega vrveža, a dovolj blizu, da lahko podrobneje spoznate Idrijo. 

Smo pravi kraj za goste, ki si želijo dobro najesti in spočiti po aktivnostih, ki jih ponuja naša okolica.


Dobra hrana Idrija


Dobra hrana Idrija

Naša ponudba obsega:

  • nočitve,
  • nočitve z zajtrkom,
  • brunarico za 9 oseb,
  • apartma za 2 do 3 osebe,
  • dobro hrano v Idriji (domače jedi, kosila po naročilu),
  • prostor za zaključene družbe, slavja, poroke.

Če se sprašujete, kje se pripravlja dobra hrana v Idriji, ste na pravem naslovu.

Na naši turistični kmetiji bomo vaše brbončice razvajali z izvrstno ponudbo domačih jedi iz svežih sestavin in poskrbeli, da se boste med oddihom pri nas počutili kot doma. 


Dobra kosila na turistični kmetiji Idrija


Dobra kosila na turistični kmetiji Idrija

Imamo veliko stalnih gostov, ki pravijo, da naša hrana ni le dobra, pač pa najboljša. Z veseljem v to prepričamo tudi vas!

Pridite na dobro kosilo na našo turistično kmetijo v Idrijo! Ne samo, da vas bomo razvajali z najboljšo kulinarično ponudbo v Idriji, dobra hrana bo še toliko boljša, ker vam jo na mizo prinese prijazna postrežba v prijetnem ambientu.

In tudi to še ni vse. Naša dobra hrana v Idriji je dostopna po ugodnem ceniku. Tako poskrbimo, da se k nam na okusne dobrote lahko večkrat vrnete, ko nimate časa kuhati ali pa morate pogostiti več ljudi. 


Ko vam zadiši dobra hrana v Idriji, ne odlašajte z obiskom


Ko vam zadiši dobra hrana v Idriji, ne odlašajte z obiskom

Dobra hrana v Idriji pa se pri nas ne pripravlja samo za posameznike. Z veseljem pogostimo tudi zaključene družbe ob vsakršni priložnosti. 

Če organizirate poroko ali slavje, morda praznovanje rojstnega dneva ob dobri hrani in pijači, potem smo v Idriji na Kmetiji Podobnik prava izbira. Za rezervacije in dodatne informacije nas pokličite!

Vedno smo veseli vašega obiska, ko vam zadiši dobra hrana ali v Idriji iščete prijetno nastanitev. 

Že mnoge goste smo prepričali, da je pri nas na krožnikih vedno dobra hrana, Idrija pa nas dobro pozna tudi po ostali ponudbi.

Smo pravi kraj za vse, ki si želite umakniti v prijazno kmečko zavetje in se okrepčati z izvrstnimi domačimi dobrotami ter se nato odpočiti v naših nastanitvah.

Ne odlašajte več z obiskom in se pridite prepričat, da je pri nas na voljo dobra hrana ter da je Idrija odlična destinacija za izlete, aktivnosti v naravi, spoznavanje kulturne dediščine, organizacijo dogodkov ter krajše in daljše oddihe. 

Prepričani smo, da se boste vedno znova radi vračali, ko spoznate, da pri nas ni na voljo samo dobra hrana v Idriji, pač pa za odlično počutje gostov poskrbimo celovito, s prijazno postrežbo, gostoljubnim vzdušjem, prijetnim ambientom in ugodnimi cenami.

Dobra hrana v Idriji se vsak dan pripravlja pri nas!

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje