Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Kreator PSP d.o.o. Dobra avtopralnica Slovenj Gradec

0 / 0 ocen Oceni

 • Dobra okrepčevalnica Slovenj Gradec
 • Dobra avtopralnica Slovenj Gradec
Odprto
Ponedeljek
08:00 - 22:00
Torek
08:00 - 22:00
Sreda
08:00 - 22:00
Četrtek
08:00 - 22:00
Petek
08:00 - 01:00
Sobota
08:00 - 01:00
Nedelja
08:00 - 21:00
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Troblje 1A, 2380, Slovenj Gradec Navigiraj

Ponudba in storitve

Dobra avtopralnica Slovenj Gradec

Če iščete dobro avtopralnico v Slovenj Gradcu, se oglasite v naši samopostrežni ročni avtopralnici, ki se nahaja na naslovu Troblje 1A.

Poskrbite, da bo vaš jekleni konjiček spet svetleče čist, vam pa za to ne bo treba odšteti veliko denarja. Za konec pa se oglasite še na burgerju ali osvežilni pijači v našem lokalu Port Pub.
Dobra avtopralnica Slovenj Gradec

V podjetju Kreator PSP d.o.o. smo na področju avtopralnic aktivni že nekaj časa, saj strankam iz vse Slovenije nudimo pomoč pri izgradnji samopostrežne avtopralnice. Smo edini proizvajalec samopostrežnih avtopralnic v Sloveniji in prepričani smo, da bo tako tudi ostalo, saj se z našo ažurnostjo, kvalitetno izvedbo in ugodnimi cenami ni mogoče kosati.

Naročniku smo pri postavitvi samopostrežne avtopralnice na voljo od začetka do konca, poleg tega pa nudimo tudi hiter in ugoden servis ter dobavo rezervnih delov. Seveda pa to še ni vse. Imamo namreč tudi lastno samopostrežno ročno avtopralnico, ki se nahaja na naslovu Troblje 1A v Slovenj Gradcu.

Domačini jo poznajo in priporočajo kot dobro avtopralnico v Slovenj Gradcu, kjer si lahko po ugodni ceni avto očistite sami točno tako, kot želite. Zakaj bi za čiščenje vozila odšteli veliko denarja, če lahko ugodneje za to poskrbite sami in se posvetite le tistim delom, ki so čiščenja potrebni? Samopostrežna avtopralnica je kot nalašč za vas.
Dobra avtopralnica v Slovenj Gradcu vas pričakuje

Za samopostrežno avtopralnico se pogosto odločajo tisti, ki doma nimajo dovolj prostora ali vseh potrebnih pripomočkov za kvalitetno čiščenje avta, pri nas pa vam je vse to po dostopni ceni na voljo na enem mestu. V naši dobri avtopralnici v Slovenj Gradcu, ki se imenuje WASH&GO, so na voljo kar tri pralna mesta s petimi pralnimi programi, na katerih vam je na voljo:

 1. predpranje s toplo vodo in aktivnim šamponom,
 2. pranje s krtačo in aktivno peno za temeljito pranje,
 3. spiranje s čisto vodo,
 4. spiranje z sušilnim voskom​,
 5. spiranje z destilirano vodo (po katerem vozila ni potrebno brisati).

Da pa lahko zadovoljujemo vse potrebe strank, imamo tudi avtomatsko krtačno avtopralnico CHRIST, kjer vam vozilo predhodno ročno speremo z visokotlačnim čistilcem, nato pa nadaljujemo z izbranim programom pranja, ki načeloma poteka v naslednjih korakih:

 1. pranje z aktivno vročo peno,
 2. pranje s šamponom za temeljito pranje,
 3. spiranje s čisto vodo,
 4. voskanje z vročim šamponom za visoki lesk in zaščito laka​​,
 5. nanos sušilnega sredstva za sušenje avtomobila​​,
 6. sušenje s feni​.

Poleg naštetega nudimo tudi pranje podvozja, ki ga priporočamo vsaj trikrat letno, vulkanizerske storitve ter prodajo industrijskih grelcev in grelcev za gostinstvo.

Kaj še čakate? Obiščite nas v dobri avtopralnici v Slovenj Gradcu in poskrbite, da bo vaš jekleni konjiček spet videti kot nov!

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje