Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

EDIS SULJANOVIĆ S.P. Dober slikopleskar Gorenjska

0 / 0 ocen Oceni
Če iščete dobrega slikopleskarja na Gorenjskem, se obrnite na naše podjetje EDIS SULJANOVIĆ S.P.Z veseljem bomo hitro, ugodno in profesionalno poskrbeli, da bo vaš dom ali poslovni prostor ureje... Preberi celoten opis
  • Dober slikopleskar Gorenjska
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Zalog 37, 4204, Golnik Navigiraj

Ponudba in storitve

Dober slikopleskar Gorenjska

Če iščete dobrega slikopleskarja na Gorenjskem, se obrnite na naše podjetje EDIS SULJANOVIĆ S.P.

Z veseljem bomo hitro, ugodno in profesionalno poskrbeli, da bo vaš dom ali poslovni prostor urejen po vaših željah.
Dober slikopleskar Gorenjska

Je že čas, da osvežite barvo svojih sten ali jih prebelite? Zaključujete novogradnjo, zdaj pa potrebujete zanesljivega, ugodnega in predvsem dobrega slikopleskarja? Gorenjska vam bom priporočila naše podjetje EDIS SULJANOVIĆ S.P., saj smo na tem področju daleč najboljša izbira.

Naj gre za novogradnjo ali adaptacijo, stanovanjski ali poslovni objekt, vedno smo vam kot dober slikopleskar na Gorenjskem na voljo, da izvedemo vsa potrebna slikopleskarska dela tako, kot ste si zamislili, nič ni nemogoče za nas!

Specializirani smo tudi za najzahtevnejše projekte, pri delu pa se vedno držimo rokov, upoštevamo želje strank in uporabljamo najboljše materiale. Za povrh vsega, pa pri nas dobite tudi najbolj dostopne cene za slikopleskarstvo na Gorenjskem, tako da bomo zagotovo uspešno sodelovali.
Kdo je dober slikopleskar na Gorenjskem? EDIS SULJANOVIĆ S.P.!

Nismo pa znani samo kot dober slikopleskar, Gorenjska nas dobro pozna tudi po ostalih zaključnih gradbenih delih, kar za vas pomeni, da boste prihranili veliko časa in denarja, saj boste sodelovali samo z enim izvajalcem.

Uredimo tudi suhomontažna dela (predelne stene, knauf), polaganje talnih oblog in druga zaključna gradbena dela po dogovoru. 

Vse naročene storitve opravimo v rokih, natančno in kvalitetno. Upoštevamo želje strank, se držimo vseh dogovor in poskrbimo tudi za konkurenčno ceno. Smo hitro odzivni in prilagodljivi, vse to pa so razlogi, da smo znani kot dober slikopleskar Gorenjska. 

Če potrebujete še dodatne informacije glede ponudbe ali želite preverite naše reference, ki potrjujejo, da smo dober slikopleskar na Gorenjskem, nas kontaktirajte in z veseljem se vam bomo podrobneje predstavili ter sodelovali z vami!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje