Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

RR kozmetični salon Renata Razinger s.p. Dober kozmetični salon Kranj

5 / 1 ocen Oceni
Želite zasijati v vsej svoji lepoti in si privoščiti razvajanje? Obiščite RR Kozmetični salon Renata Razinger s.p., dober kozmetični salon v Kranju! Nudili vam bomo poglobljeno nego in tretmaje, z...... Preberi celoten opis
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Prešernova ulica 2, 4000, Kranj Navigiraj

Ponudba in storitve

Dober kozmetični salon Kranj

Želite zasijati v vsej svoji lepoti in si privoščiti razvajanje? Obiščite RR Kozmetični salon Renata Razinger s.p.dober kozmetični salon v Kranju!

Nudili vam bomo poglobljeno nego in tretmaje, zaradi katerih se boste počutile prerojeni, nad rezultati pa boste naravnost navdušeni! Naj vas navdušimo in prepričamo tudi z dobrim solarijem, ki je na voljo v našem kozmetičnem salonu v Kranju.

Z veseljem se vam bomo posvetili ter vam namenili pozornost, čas in kvalitetne storitve, zaradi katerih se boste z veseljem vračali!Dober kozmetični salon Kranj

Vedno se trudimo, da storitve izvedemo profesionalno, hkrati pa vam zagotavljamo, da bomo naredili vse, da boste od nas odšli zadovoljni in nasmejani.

Naše storitve so kljub strokovni izvedbi in visoki kvaliteti ponujene po konkurenčnih cenah, zato nikar ne odlašajte z obiskom.

Nudimo vam vsestranske lepotne in kozmetične storitve, med drugim tudi:

  • depilacijo,
  • nego kože obraza in telesa
  • ter obisk dobrega solarija.

Ženska depilacija se izvaja s sodobnimi tehnikami in pripomočki, za posebne želje ter vprašanja glede depilacije pa smo vam vedno na voljo preko telefonske številke ali e-pošte. Vedno nas lahko tudi obiščete v našem dobrem kozmetičnem salonu v Kranju.

Stalno se izobražujemo ter nadgrajujemo svoje znanje in sposobnosti, saj vam želimo zagotoviti storitve najvišje kakovosti, dobro nego ter kvalitetne tretmaje. Spremljamo spremembe na kozmetičnem trgu in jim ustrezno prilagajamo ponudbo.

V dobrem kozmetičnem salonu v Kranju bomo poskrbeli, da boste ponosni na svoj izgled, se boste v svojem telesu počutili prerojeno in prijetno, hkrati pa boste še z večjim veseljem poskrbeli za svojo kožo.Dober solarij Kranj

Si želite zagorele polti skozi vse leto? Poslovite se od umetne samoporjavitvene kreme in se raje odločite za obisk dobrega solarija v Kranju!

V našem dobrem kozmetičnem salonu v Kranju bomo poskrbeli, da bo vaša koža primerno pripravljena ter zaščitena pred uporabo solarija, nudili vam bomo tudi nego kože pred in po sončenju.

Zakaj se odločiti za obisk dobrega solarija v Kranju?

  • Razlik med porjavelostjo od solarija in sonca praktično ni,
  • izognite se opeklinam,
  • nudimo vam nasvete ob uporabi solarija,
  • poskrbimo za nego vaše kože pred in po tretmaju,
  • izognete se vročini.

Poleg tega pa je obisk solarija super odločitev, saj boste lahko že ob prvem obisku plaže ponosno pokazali zagorelo polt.

Poleg tega, da naše delo temelji na znanju in izkušnjah, je naš dober kozmetični salon v Kranju prepoznaven po izjemni prijaznosti, strokovnosti ter prilagodljivosti zaposlenih. Vsaki stranki se individualno in predano posvetimo, glede na želje oziroma potrebe pa prilagodimo tretmaje ter nego.  

Za rezervacijo termina v dobrem kozmetičnem salonu v Kranju ali obisk dobrega solarija nas pokličite ali nam napišite e-poštno sporočilo in z veseljem se vam bomo posvetili!

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

NI
5 / 1 ocen

kozmetični salon kranj

Ne samo dober, ampak najboljši kozmetični salon v Kranju. Vsakega obiska se veselim, ker so prijazni, profesionalni, znajo mi svetovat in se pri njih odlično počutim. rezultati njihovih tretmajev so izjemni. Dokler bom v Kranju, bo to edini kozmetični salon zame. Bravo!

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje