Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Eli Frizerstvo Elvisa Slapšark s.p. Dober frizerski salon Celje, okolica

0 / 0 ocen Oceni

  • Dober frizerski salon Celje, okolica
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Ulica Franja Malgaja 2, 3230, Šentjur Navigiraj

Ponudba in storitve

Dober frizerski salon Celje, okolica

V ELI FRIZERSTVO vas pričakujemo, če si želite osvežiti svojo pričesko ali popolnoma spremeniti njen videz.

Smo dober frizerski salon v okolici Celja, z več leti izkušenj, odlikuje pa nas prijazen odnos ter profesionalni pristop. Spoznamo se na različna področja frizerstva, od barvanja in striženja, pa do urejanja pričesk po vaši želji. Vsaki stranki se posebej posvetimo in namenimo dovolj časa, prisluhnemo vašim željam in pričakovanjem ter vam nudimo nasvete.Dober frizerski salon Celje, okolica

Poskrbimo za osnovne storitve, kot so pranje in sušenje las ter klasično striženje, ali pa vam uredimo sodobno pričesko, naredimo pramene ali osvežimo vaš videz z novo barvo las.

V naš dober frizerski salon prihajajo stranke iz celotnega Celja, pa tudi okolice. Zaupajo našim spretnim in izkušenim rokam, priporočajo pa nas tudi zaradi kakovosti storitev in dostopnih cen.

Na voljo smo za žensko, moško in otroško striženje, kodranje ali likanje las, fen frizure, striženje z brivnikom, po želji in dogovoru pa lahko poskrbimo tudi za bolj svečano pričesko za posebno priložnost.Prepričajte se, zakaj veljamo za dober frizerski salon v Celju in okolici!

Delamo samo z najboljšimi frizerskimi produkti in preizkušenimi izdelki, ki jim zaupamo. V našem dobrem frizerskem salonu v okolici Celja dobro poznamo vse trende in jim redno sledimo, hkrati pa vam tudi prijazno svetujemo glede nege, da boste zdrav in sijoč videz svojih las lahko ohranjali tudi doma.

Poznamo težave, ko frizerski studio zapustite nezadovoljni, zato vam obljubljamo, da se pri nas to ne bo zgodilo. Vsem strankam prisluhnemo in želje jemljemo resno, ter z dobrim komuniciranjem vodimo stranko skozi celoten proces nege las in urejanja pričeske.

Čim prej se pridite prepričat, da smo prava izbira, če iščete dober frizerski salon v Celju ali okolici. Prepričani smo, da frizerja ne boste želeli več zamenjati!

Na naš frizerski stol se naročite preko telefona 031/406-270, lahko pa nam tudi pišete na: [email protected].

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje