Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

DERMA Dr. Nežka Bezjak, d.o.o. Dober dermatolog Štajerska

5 / 1 ocen Oceni
Iščete storitve dobrega dermatologa na Štajerskem? V našem podjetju DERMA DR. NEŽKA BEZJAK, zdravstvena in storitvena dejavnost, d. o. o. že vrsto let vodimo uspešno dermatološko ambulanto v Maribo...... Preberi celoten opis
  • dermatolog
  • dober dermatolog
  • dermatološka ambulanta
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Koroška cesta 172, 2000, Maribor Navigiraj

Ponudba in storitve

Dober dermatolog Štajerska

Iščete storitve dobrega dermatologa na Štajerskem? V našem podjetju DERMA DR. NEŽKA BEZJAK, zdravstvena in storitvena dejavnost, d. o. o. že vrsto let vodimo uspešno dermatološko ambulanto v Mariboru na Štajerskem, kjer pacientom ponudimo strokovno, celostno, diskretno dermatološko obravnavo na visokem nivoju. 

Nudimo splošne dermatološke preglede, odstranjevanje izrastkov, sklerozacijo ven, svetovanje ter ostale storitve s področja dermatologije. 

Dober dermatolog Štajerska

Dober dermatolog Štajerska

Naše delo temelji na bogatih izkušnjah, poglobljenemu znanju ter nenehnem dodatnem izobraževanju, predvsem pa profesionalnem in prijaznem pristopu do pacientov, za katere želimo, da se pri nas kar najboljše počutijo.

Dermatološka ambulanta je sodobno opremljena z najnovejšimi pripomočki in opremo, ki nam zagotavljajo še bolj učinkovito odpravljanje dermatoloških težav.  

Dermatolog Maribor

Dermatolog Maribor

Dermatologija je del medicine, ki se ukvarja s prepoznavanjem in zdravljenjem kožnih bolezni. V naši ambulanti boste deležni individualne, strokovne in celostne obravnave. Vsi zaposleni v medicinskem centru skrbimo, da se pri nas počutite kar najbolj prijetno in sproščeno.

Kot dober dermatolog naše storitve izvajamo v Medicinskem centru Fontana na naslovu Koroška cesta 172 v Mariboru. 

Dober dermatolog Štajerska vam je vedno na voljo pri nas, če se želite naročiti na pregled nas pokličite, v najkrajšem možnem času vam bomo zagotovili termin.

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

TD
5 / 1 ocen

Dober dermatolog Štajerska

Strokovna in natančna obravnava. Izjemno prijazno osebje. Pohvalno.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje