Dodaj svoje podjetje

Čistilni servis Primorska |

Potrebujete ugoden, kvaliteten in temeljit čistilni servis na Primorskem? Z veseljem smo dosegljivi v podjetju ČIST-OST UROŠ ERJAVEC S.P. v katerem se lahko pohvalimo z več kot desetletnimi izkušnjami na področju čiščenja poslovnih in stanovanjskih objektov. 

Smo čistilni servis na Primorskem, ki vas ne bo razočaral.

cistilni-servis-primorska_2

Čistilni servis Primosrka

Z natančnim čiščenjem, ki ga vedno opravimo v dogovorjenem času, pri tem pa ponujamo tudi denarnici prijazen cenik, smo pridobili številne zadovoljne stranke in postali sinonim za dober čistilni servis Primorska, saj v vsej regiji zagotavljamo brezhibno čistočo in prepričani smo, da lahko pomagamo tudi vam. 

Če se odločite za naš čistilni servis Primorska, boste prihranili čas in ga namenili pomembnejšim stvarem, pri tem pa vseeno bivali v čistem in urejenem okolju, kar je pomembno za produktivnost in dobro počutje. 

Čistilni servis Primorska pričakujemo vaš kontakt!

cistilni-servis-primorska_26

Brezhibno čistočo brez truda vam ponudimo v ČIST-OST - čistilni servis Primorska

S sedežem podjetja v Idriji smo hitro postali prepoznavni v okolici in širše po Goriški ter Primorski, kjer uspešno in dolgoročno sodelujemo s številnimi strankami kot čistilni servis Primorska.

Za profesionalne storitve na področju čiščenje ste na pravem naslovu, saj vam bomo kot uveljavljen, zaupanja vreden čistilni servis Primorska pomagali do brezhibno čistih prostorov. Zavedamo se, kako pomembno je bivanje v urejenih in čistih prostorih, zato se maksimalno potrudimo za vas in vaše udobje. 

Čeprav naš čistilni servis Primorska odlikujejo dela opravljena v najkrajšem možnem času, smo vedno izjemno temeljiti, za čiščenje pa uporabljamo kvalitetne produkte, ki materialov ne poškodujejo in nam pomagajo opraviti delo še bolje. 

ČISTILNI SERVIS PRIMORSKA

cistilni-servis-primorska_10

Iščete dober čistilni servis na Primorskem? V podjetju ČIST - OST smo tu za vas!

Če iščete dober čistilni servis Primorska, vam z veseljem povemo, da ste ga pravkar našli. Prepričani vas bomo s svojo profesionalnostjo, prilagodljivostjo in posluhom, kot tudi diskretnim, marljivim in natančnim delom. 

Čistilni servis Primorska je za vas dosegljiv ko potrebujete enkratno čiščenje ali pa želite storitve koristiti redno. Opravljamo sprotna oziroma redna čiščenja, prostorov pa se lahko lotimo tudi generalno. 

Želimo si ostati čistilni servis, ki ga Primorska dobro pozna, zato se bomo še naprej trudili, da ponudimo: 

 • odlično razmerje med kakovostjo in ceno
 • celovite in profesionalne storitve
 • dela opravljena v roku in v skladu z dogovori

Čistilni servis Idrija se veselimo sodelovanja z vami!

cistilni-servis-primorska_16

Čistilni servis Primorska, druge pomoči pri čiščenju ne boste več potrebovali!


Prepričani smo, da vam lahko kot čistilni servis Primorska na enem mestu ponudimo ponudbo čistilnih storitev, ki vas ne bodo razočarale. Od začetka leta 2005 pa do danes se nismo nehali truditi za vas. Postali smo sinonim za čistilni servis Primorska, ker nenehno vlagamo v izboljševanje naših storitev. Storitve vedno prilagajamo tako, da so opravljene kot morajo biti, čistilni servis Primorska pa tisti, na katerega se zanesete.

Smo med redkimi čistilnimi servisi, ki storitve zaradi kvalitete zagotavljajo po vsej Primorski in širše in tudi v prihodnje si želimo, da bi kot čistilni servis Primorska obdržali svoje konkurenčne prednosti ter vam še ceneje in kvalitetneje ponudili, kar potrebujete. 

Za dobro opravljeno delo čistilni servis Primorska jamčimo z vrsto zadovoljnih strank.

Čistilni servis Primorska najbolje pozna, ker smo si s profesionalnim odnosom uspeli pridobiti zaupanje mnogih gospodinjstev pa tudi podjetij, s katerimi naš čistilni servis Primorska z veseljem sodeluje, da v poslovnih prostorih zagotovi prijaznejše in učinkovitejše okolje za delo. 

Za čistilni servis Primorska pokličite nas, z veseljem bomo v najkrajšem možnem času prišli in pospravili vaš dom ali pisarno. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

zanimanje za čiščenje

Pozdravljeni, zanima me čiščenje hišnih prostorov npr. kuhinje, šip, terase. Kakšna je cena in kdaj lahko pridete? Hvala že vnaprej in lep pozdrav, Tanja


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si