Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

EA OPTIMA, slikopleskarstvo, Ekrem Arapović s.p. Dober čistilni servis Gorenjska

0 / 0 ocen Oceni

  • Dober čistilni servis Gorenjska
  • Ugodna izdelava fasad Gorenjska
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Studeno 1, 4228, Železniki Navigiraj

Ponudba in storitve

Dober čistilni servis Gorenjska

V podjetju EA OPTIMA smo vam vedno z veseljem na voljo z ugodno in kvalitetno ponudbo, če potrebujete dober čistilni servis na Gorenjskem.

Hitro smo dosegljivi po vsej regiji. Z veseljem vas razbremenimo in za brezhibno čistočo namesto vas poskrbimo v poslovnih ali bivalnih prostorih. 
Dober čistilni servis Gorenjska 

Smo izkušeni, zanesljivi in ugodni. Kot dober čistilni servis na Gorenjskem veljamo tudi zato, ker smo hitro odzivni in prilagodljivi tako glede lokacije kakor terminov čiščenja. 

Pri delu uporabljamo izključno profesionalne pripomočke in učinkovita čistila, ki niso škodljiva okolju, ljudem in živalim, prav tako pa ne poškodujejo vaših površin. 

Vsako čiščenje, naj gre za splošno, globinsko ali generalno, popolnoma prilagodimo naročniku storitev in se potrudimo, da je z izvedbo popolnoma zadovoljen. 
EA OPTIMA - dober čistilni servis na Gorenjskem

Danes sodelujemo s številnimi strankami po vsej regiji in z veseljem smo z odlično ponudbo na voljo tudi vam, če potrebujete dober čistilni servis na Gorenjskem. Ni pa profesionalno čiščenje naša edina dejavnost, saj smo vam na voljo tudi za:

  • fasaderstvo,
  • polaganje suhomontažnih sistemov (predelne stene, spuščanje stropov, izdelava mansard, protipožarne obloge, toplotne in zvočne izolacije),
  • slikopleskarstvo.

Pokličite nas in nam zaupajte svoje želje, mi pa bomo poskrbeli, da dobite storitev, kakršno potrebujete, in to ugodno ter hitro. Pričakujemo vas v dobrem čistilnem servisu z GorenjskeEA OPTIMA!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje