Dodaj svoje podjetje
Dober čevljar Šiška

"SERVIS KLJUČEV IN ČEVLJEV" PETROVIĆ RADISLAV S.P.


Cesta ljubljanske brigade 33, 1000 Ljubljana

Dober čevljar Šiška |

Se sprašujete, kateri je dober čevljar, Šiška pa je območje mesta, kjer ga iščete?

Si želite, da bi bilo popravilo vašim čevljev opravljeno ugodno, kvalitetno in v najkrajšem možnem času? 

Potem ste na pravem naslovu! Da bodo vaši čevlji spet izgledali kot novi bomo poskrbeli v "SERVIS KLJUČEV IN ČEVLJEV" PETROVIĆ RADISLAV S.P. 

Naše čevljarstvo, kjer vam je dober čevljar vedno na voljo, najdete na naslovu Cesta ljubljanske brigade 33, Ljubljana (Mercator Center Šiška).

dober-cevljar-siska_3

Dober čevljar Šiška

Že dalj časa smo znani kot dober čevljar Šiška, vse več zadovoljnih strank pa prihaja tudi iz ostalih delov Ljubljane in širše okolice, saj se dober glas o našem kakovostnem, hitrem in ugodnem delu hitro širi. 

Ponosni smo, da nas stranke rade obiščejo in tudi priporočajo vedno novim, da smo dober čevljar Šiška, ki zna poskrbeti za vsakršno težavo s čevlji. 

dober-cevljar-siska_2

Prepričajte se sami, da smo ne le dober čevljar v Šiški, pač pa najboljši!

Za zadovoljstvo svojih strank se vedno potrudimo. Zato vsa čevljarska popravila uredimo v dogovorjenem roku in po pričakovani ceni. Ko stranka prevzame svoje popravljene čevlje pa kot dober čevljar tudi prijazno svetujemo, kako jih vzdrževati, da bodo še dolgo ohranjali lep videz in obisk pri nas še dolgo spet ne bo potreben. 

Pri delu smo zelo natančni in uporabljamo kakovostne materiale, kar so glavni razlogi, da nas vedno najdete, če je dober čevljar Šiška, kar iščete. 

dober-cevljar-siska_10

Nismo pa vam na voljo samo, ko potrebujete dobrega čevljarja. V Šiški ponujamo tudi izdelavo ključev. 

Poleg tega, da smo prepoznavni kot dober čevljar, nam Šiška zaupa tudi izdelavo različnih ključev. 

Izdelamo jih takoj in po zelo ugodnih cenah, zato nam stranke že več let zaupajo tudi na tem področju. 

Ne glede na to za katero od storitev nas boste izbrali vi, poskrbeli bomo, da dobite najboljše. Obiščite nas in se prepričajte sami ali pa nam kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na dober čevljar Šiška, zaupajte preko e-pošte oz. telefona. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si