Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Papirus print d.o.o. Digitalni tisk Notranjska

0 / 0 ocen Oceni
V podjetju PAPIRUS PRINT d.o.o. smo vam na voljo, če iščete ugodne, hitre, predvsem pa kakovostne grafične oz. tiskarske rešitve. S klikom na povezavo preverite, zakaj smo med bolj konkurenčnimi ti...... Preberi celoten opis
  • tiskanje
  • tisk
  • velikoformatni tisk
Prikaži več Prikaži manj
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Digitalni tisk Notranjska

V podjetju PAPIRUS PRINT d.o.o. smo vam na voljo, če iščete ugodne, hitre, predvsem pa kakovostne grafične oz. tiskarske rešitve. S klikom na povezavo preverite, zakaj smo med bolj konkurenčnimi tiskarji daleč naokoli. Ponudba vas bo zagotovo prepričala.Digitalni tisk Notranjska

S celovito ponudbo na enem mestu, uporabo najboljših materialov in sodobnih tehnologij ter z znanjem in izkušnjami bomo znali uresničiti vaše želje.  Od idejne zasnove do izdelave in dodelave tiskovin bomo poskrbeli, da boste povsem zadovoljni s privlačnimi ter učinkovitimi vizualnimi rešitvami. 

Pri nas na Notranjskem vam nudimo: 

  • digitalni tisk
  • offset tisk
  • etikete na roli
  • velikoformatni tisk
  • sitotisk in tampotisk
  • grafično oblikovanje
  • dodelava tiskovin

Odlikujejo nas številne izkušnje in znanja, ki pa jih še vedno širimo.Nudimo vam optimalne rešitve digitalnega tiska na Notranjskem

V letih uspešnega poslovanja smo postali sinonim za najboljši digitalni tisk na Notranjskem. Najdete nas v Rakeku, kjer imamo sodobno opremljeno tiskarno in v kateri vsa naročila, vezana na digitalni tisk na Notranjskem ali ostale storitve, opravimo v roku, natančno in po dogovorjeni ceni. 

Neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme, smo ciljno usmerjeni in predani delu. Sledimo vsem novostim na trgu, da vam tako lahko nudimo le najbolj kvalitetne, sodobne in udobne rešitve. 

Zadovoljni naročniki prihajajo iz vse regije pa tudi ostale Slovenije. Veseli bomo, če boste med njimi. V kolikor potrebujete digitalni tisk, Notranjska pa je regija, kjer iščete zanesljivega, korektnega, odzivnega ponudnika storitev, se obrnite na nas. 

Izpolnimo vaše želje in poskrbimo za privlačne ter učinkovite vizualne rešitve. Ne odlašajte in nas kontaktirajte za optimalno ponudbo za digitalni tisk, ki je ne boste želeli izpustiti.

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje