Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

PRODAJA LOKALNEGA SADJA IN ZELENJAVE LJUBLJANA OKOLICA DEBELJAK & DEBELJAK D.O.O.

5 / 1 ocen Oceni

  • DEBELJAK & DEBELJAK D.O.O.
Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 16:00
Torek
07:00 - 16:00
Sreda
07:00 - 16:00
Četrtek
07:00 - 16:00
Petek
07:00 - 16:00
Sobota
07:00 - 14:00
Nedelja
Ni podatka
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Tržnica Bežigrad, Linhartov podhod 39, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

DEBELJAK & DEBELJAK D.O.O.

Prodaja lokalnega sadja in zelenjave Ljubljana okolica | 

Vsak delovnik med 7. in 16. uro vas na bežigrajski tržnici (Linhartov podhod 39, Ljubljana) pričaka DEBELJAK & DEBELJAK prodaja lokalnega sadja in zelenjave

Trudimo se za raznoliko izbiro sezonskega in lokalnega. Sodelujemo s preverjenimi dobavitelji, ki pri pridelavi sadja in zelenjave prisegajo na kvaliteto. 

Pri nas se zavedamo, da sta sadje in zelenjava je zelo pomemben del za zdravje in delovanje ter raznolikost naše prehrane. V Sloveniji pojemo 21 kg krompirja, 12 kg jabolk, 7 kg zelene solate po osebi na leto. Vir


Prodaja lokalnega sadja in zelenjave, Ljubljana z okolico

Naše dobrote na tržnici za Bežigradom pozna vsa Ljubljana z okolico. Lokalne dobrote namreč prodajamo že vse od leta 1993. 

Zakaj smo dobra izbira, ko iščete prodajo lokalnega sadja in zelenjave v Ljubljani? Ker:

  • živila niso prepotovala dolge poti,
  • sadje in zelenjava nista bila deležna enormnega špricanja in drugih kemičnih obdelav,
  • s tem podpirate lokalnega pridelovalca in slovensko podjetje,
  • se lahko o načinu pridelave in poreklu tudi na lastne oči prepričate,
  • tako resnično veste, kaj zaužijete. 

V bogati ponudbi imamo med drugim več vrst jabolk:

  • Idared,
  • Carjevič,
  • Elstar in
  • topaz.

Ste vedeli => da je topaz tudi ime za dragulj? V naši ponudbi najdete pestro izbiro takih in drugačnih "draguljev". Obiščite nas in si privoščite svojega, polnega vitaminov tudi sami. 

Ste vedeli => da prvi zapisi blitve segajo v 4. stl., ko se Aristotel razpiše o blitvi in njenih zdravilnih učinkih: pomaga pri vnetju mehurja, zaprtju vpliva na odvajanje vode in ima pomirjevalni učinek? In najbolj okusno vam v sodelovanju z eko pridelovalci lahko priskrbimo mi. 

Zeleni zabojček sadja in zelenjave je odlična ideja tudi za pisarno!  

Sadje in zelenjava zaradi svojih sestavin lahko bistveno pripomoreta k izboljšanju zdravja in počutja. Seveda pa ju moramo uživati redno. Ker pa je v pisarni delo pretežno sede, pa sta sadje in zelenjava še toliko bolj dobrodošla. 

V prodaji lokalnega sadja in zelenjave na tržnici v okolici Ljubljane boste našli sadje in zelenjavo, ki sta sveža in zato nista izgubila svojih koristnih snovi. Sta pomemben vir vode, vitaminov, vlaknin, sadnih kislin, mineralov ter ogljikovih hidratov.

Če se boste odločili za pripravo solat, napitkov ali drugih jedi iz sadja in zelenjave, vam priporočamo, da je to res lokalno iz naše prodaje. Pripravite jedi sami in jih zaužijte čim prej. 

Naša prodaja lokalnega sadja in zelenjave je raznolika, saj imamo pridelke vseh barv: tako modro-vijoličasto sadje in zelenjava pomagata pri srčno-žilnih boleznih, saj so takšna živila močan antioksidant. Zeleni pridelki so polni klorofilov, ki pomagajo razstrupljati telo, v oranžnih pa najdemo karotenoide, ki krepijo imunski sistem, kasneje pa se pretvorijo v vitamin A. 


Potrebujete idejo za darilo in bi želeli nekaj posebnega?

Izberite košarico zdravja. Pripravimo vam zabojček sadja ali zelenjave, ki ga bo vesel vsak obdarovanec. Izbrano sadje lahko tudi postrežno pripravimo in vam tako prihranimo čas.  

Bi želeli poskrbeti za dobro počutje in zadostno mero vitaminov svojih zaposlenih? Naročeno vam, dostavimo v podjetje in s tem poskrbimo za popestritev prehrane pri vas. 

Zagotovite si ga tudi vi, vljudno vabljeni na tržnico Bežigrad, Linhartov podhod 39, kjer je prodaja lokalnega sadja in zelenjave za stranke iz cele Ljubljane, okolice in od drugje na voljo od ponedeljka do sobote. 

Vabimo vas tudi, da nam sledite na IG ali na našem fb profilu, kjer objavljamo morebitne ugodnosti. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

AN
5 / 1 ocen

Prodaja lokalnega sadja in zelenjave Ljubljana okolica

DEBELJAK & DEBELJAK na Bežigrajski tržnici je moja prva izbira, ko grem k očetu na obisk v dom in za sestre tam vedno vzamem nekaj sadja, ki so ga zelo vesele. Okusi se, da je sadje in zelenjava lokalnega izvora, to mi je zelo všeč, zato tam kupujem.

Podajte oceno

Povezani nasveti

Mi poiščemo ponudbe za vas

Vi določite povpraševanje, mi poskrbimo, da ga prejmejo preverjeni izvajalci.

Ustvari povpraševanje

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje