Dodaj svoje podjetje

Čistilni servis Maribor |

Iščete dober in ugoden čistilni servis, Maribor pa je mesto kjer potrebujete storitev? Potem ste na pravem naslovu. 

V našem podjetju PANHYGIA D.O.O. boste našli zanesljivega partnerja s posluhom za vaše potrebe. Smo prilagodljivi, strokovni, vse več strank pa nam zaupa tudi zato, ker za čistilni servis Maribor ohranjamo najbolj konkurenčne cene. 


Čistilni servis Maribor

Z dolgoletnimi izkušnjami, znanjem in posluhom za potrebe naših partnerjev, smo postali sinonim za dober čistilni servis Maribor. Z veseljem bomo razbremenili tudi vas in vam v vsakem trenutku zagotavljali, da bodo vaši prostori čisti in urejeni.m 

Naš cilj je, da strankam ponudimo čistilni servis Maribor s storitvami najvišje možne kakovosti. Danes svoje poslanstvo uspešno uresničujemo, kar potrjujejo odlična priporočila in reference. Smo čistilni servis Maribor za mnoga ugledna podjetja. 

cistilni-servis-maribor_5

Če iščete fleksibilen, cenovno dostopen in profesionalen čistilni servis Maribor, izberite PANHYGIA D.O.O.

Po priporočilih mnogih zadovoljnih strank, smo edina prava izbira, če iščete čistilni servis Maribor, saj z osebnim pristopom do potreb vsake stranke poskrbimo, da dobi točno tiste storitve, ki jih potrebuje, posledično pa tudi nižje stroške čiščenja. 

V ambicioznem, izkušenem in ustrezno usposobljenem kolektivu znamo poskrbeti, da so upoštevane vse strankine želje ter da kot čistilni servis Maribor presežemo njena pričakovanja. 

cistilni-servis-maribor_6

Zakaj izbrati nas, če potrebujete čistilni servis Maribor?

 • Naša prioriteta so zadovoljne stranke in zavedamo se, da lahko njihovo zadovoljstvo dosežemo le z visoko kvaliteto storitev. 
 • Smo hitro odzivni in fleksibilni. Čistilni servis Maribor je na voljo na dogovorjeni lokaciji v terminih, ki najbolj ustrezajo stranki. 
 • Čistilni servis Maribor nudi rešitve za podjetja in javni sektor. Specializirani smo za čiščenje vseh vrst prostorov. 
 • Zavedamo se, da bomo nivo strokovnosti in kakovosti ohranili le s stalnim izobraževanjem in vpeljevanjem novosti. Čistilni servis Maribor zagotavlja najsodobnejše rešitve s področja čiščenja. 
 • Dolgoletne izkušnje. 
 • Zaupanja vreden kader, ki dela opravi temeljito, diskretno in upoštevajoč zahteve in želje stranke. 
 • Pri delu uporabljamo okolju in človeku prijazna čistilna sredstva. 
 • Kot dober in ugoden čistilni servis Maribor se ponašamo z utrjenim zaupanjem mnogih stalnih naročnikov storitev. 
 • Odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 

cistilni-servis-maribor_8

PANHYGIA D.O.O., čistilni servis Maribor - zaupanja vreden partner 

Če niste zadovoljni s trenutnim ponudnikom storitev čiščenja in potrebujete bolj zanesljiv, nov in zaupanja vreden čistilni servis v Mariboru, se obrnite na nas. 

Prisluhnili bomo vašim potrebam in željam in upoštevajoč vaše zmožnosti uredili najboljšo ponudbo za čistilni servis Maribor

Pomembno je, da so vaši poslovni prostori vedno čisti in urejeni. Takšno delovno okolje povečuje produktivnosti zaposlenih in pusti dober vtis na vaše stranke, zato je pomembno da storitev zaupate profesionalcem. 

cistilni-servis-maribor_1

Mi smo tisti čistilni servis, ki mu Maribor najbolj zaupa, saj delamo hitro, ugodno in kvalitetno!

Za redno vzdrževanje čistoče v vaših poslovnih prostorih nudimo periodično čiščenje (dnevno, nekaj tedensko, tedensko, mesečno ...), skladno z dogovorom. Čistilni servis Maribor dela opravimo na vaši lokaciji, ko so prostori najmanj zasedeni, obseg in vrsto del pa prilagodimo tudi glede na namembnost prostora (industrijski prostori, trgovine, pisarne, šole, vrtci, javne ustanove ...). 

Naše storitve: 

Redna čiščenja

Generalna čiščenja

Zaščita kamna in fasad

Organizacija in nadzor vaših čistilce

Nadomeščanje vaših čistilcev

Čistilni servis Maribor

cistilni-servis-maribor_4

Čistilni servis Maribor - Čiščenje vseh vrst prostorov in vseh vrst površin na najvišjem nivoju.

Za vse dodatne informacije o sodelovanju in ponudbi, vezani na čistilni servis Maribor, nas kontaktirajte.

Takoj se bomo odzvali na vaše povpraševanje, vam odgovorili z odlično ponudbo in se z vami dogovorili o vseh podrobnostih sodelovanja, ki bo zagotovo uspešno in v obojestransko zadovoljstvo. 

Čistilni servis Maribor vam je na voljo!

 • pon

 • tor

 • sre

 • čet

 • pet

 • sob

 • ned

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Najboljši čistilni servis v Mariboru

Že nekaj časa čistijo naše proizvodne prostore pa tudi pisarne in moram reči, da smo z njimi res zelo zadovoljni. Prepričale so nas njihove cene, ampak dobili smo veliko več. Najboljši čistilni servis v Mariboru, ki ga upam še dolgo ne bomo rabili zamenjat.


Zelo dober čistilni servis

So zelo dober čistilni servis, s katerim smo uspeli stroške čiščenja opazno zmanjšati, nismo pa zaradi nižje cene dobili manj ampak celo več. Imajo odlično organizacijo, njihovo osebje pa je zelo vestno, marljivo in prijazno. Razumejo pomen diskretnega dela in se nasplošno za svojo stranko maksimalno potrudijo. Za nas je ta čistilni servis najboljša rešitev.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si