Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Sanela Oraščanin s.p. Čiščenje poslovnih stavb Ljubljana

0 / 0 ocen Oceni
Za čiščenje poslovnih stavb po Ljubljani smo vam vedno z veseljem na voljo v ELIN, ČIŠČENJE, SANELA ORAŠČANIN S.P. Poskrbimo za brezhibno čistočo vaših prostorov oz... Preberi celoten opis
Zaprto
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Polje, cesta V 4, 1260, Ljubljana - Polje Navigiraj

Ponudba in storitve

Čiščenje poslovnih stavb Ljubljana

Za čiščenje poslovnih stavb po Ljubljani smo vam vedno z veseljem na voljo v ELIN, ČIŠČENJE, SANELA ORAŠČANIN S.P.

Poskrbimo za brezhibno čistočo vaših prostorov oziroma stavb. Sodelujemo s pravnimi in fizičnimi osebami, vsem pa je na voljo ugodna in kakovostna ponudba storitev. 

Čiščenje poslovnih stavb Ljubljana 

Čiščenje poslovnih stavb Ljubljana 

Z veseljem vas razbremenimo in vam omogočimo, da svoj čas posvetite drugim stvarem, mi pa med tem temeljito očistimo vaš objekt. Čisti prostori bodo naredili dober vtis tako na vaše zaposlene in poslovne partnerje, kot tudi stranke. Poleg tega pa bodo čisti objekti poskrbeli za višjo produktivnost in motivacijo vaših zaposlenih.

Poskrbeli bomo za čiščenje po dogovoru. Tako lahko opravimo temeljita, generalna čiščenja, ali pa le ohranjamo pospravljenost in sprotno čistočo površin - po dogovoru.

Za čiščenj poslovnih stavb v Ljubljani ponujamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, naše prednosti pa so še hitra odzivnost, prilagodljivost glede terminov in lokacije ter predanost delu in strankam. 

Vaše zadovoljstvo je za nas na prvem mestu, zato se vedno potrudimo, da dobite čiščenje poslovnih stavb in stanovanj, ki je povsem prilagojeno vašim zahtevam. 

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje