Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

CLEAN SYSTEM D.O.O. Biofarmacija Krško

0 / 0 ocen Oceni
Biofarmacija razvoj in raziskovalne dejavnostiClean System d.o.o. iz Krškega. Razvoj in izdelava sterilnih komponent v proizvodnji farmacevtskih in biofarmacevtskih produktov. Zaščiten produkt pod... Preberi celoten opis
  • Biofarmacija Krško
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
07:00 - 17:00
Torek
07:00 - 17:00
Sreda
07:00 - 17:00
Četrtek
07:00 - 17:00
Petek
07:00 - 13:00
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Papirniška ulica 13, 8270, Krško Navigiraj

Ponudba in storitve

Biofarmacija Krško

Biofarmacija razvoj in raziskovalne dejavnosti

Clean System d.o.o. iz Krškega. Razvoj in izdelava sterilnih komponent v proizvodnji farmacevtskih in biofarmacevtskih produktov. 

Zaščiten produkt podjetja so elementi z oznako PCR namenjeni za tesnjenje cevnih prebojev med  prostori t.i. čisti prostori različnih kvalifikacij v farmacevtski, biofarmacevtski, kemijski in za prostore s proizvodnjo polprevodnikov ali sterilne opreme, kjer se zahteva absolutno tesnjenje čistih prostorov. 

Dizajn, projektiranje in svetovanje pri izdelavi komponent in tehnološke rešitve pri načrtovanju opreme v sterilnih in čistih prostorih. 

Trženje komponent za vgradnjo v sterilni tehniki priznanega švicarskega izdelovalca Liquitec na območju Slovenije, Hrvaške, BiH, Srbije, S Makedonije in Bolgarije.

 


Raziskave in razvoj komponent v procesih Farmacija Biofarmacija in kemija

Strankam nudimo celotne rešitve konstrukcijske procesne komponente in izdelava unikatne procesne opreme v biofarmacevtski industriji. S storitvami in sterilnimi komponentami svojim strankam zagotavljamo funkcionalno dodano vrednost in največjo varnost v sterilni procesni tehnologiji. Komponente izvedemo vse od izdelave konceptualnega designa do izdelave opreme, katero prilagodimo potrebam in zahtevam strank. 

Točno na mestu potrebe izvajamo: 

  • Projektno vodenje
  • Dizajn in inženiring
  • Proizvodnja in montaža

S celovitim pristopom do problema stranki zagotovimo najboljšo možno rešitev skladno z zahtevami.

Smo vaš usposobljeni partner na področju sterilne tehnike in biofarmacije z najvišjo kakovostjo in prijaznost do uporabnika in s komponentami brez kompromisov in nizkimi stroški vzdrževanja.

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje