Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Moja dejavnost – portal za iskalce najboljših ponudnikov storitev in izdelkov v Sloveniji

Ste v procesu novogradnje in za svoj sanjski dom iščete najboljše izvajalce v svoji okolici? Ste podjetje, ki išče poslovne partnerje za dolgoročno sodelovanje pri izdelavi kovinskih polizdelkov? Se odpravljate na krajši ali daljši oddih in iščete najbolj ugodne nastanitve v bližini svoje počitniške destinacije?

Vse to in še več vam je na voljo na portalu Moja Dejavnost. Na enem mestu smo zbrali pester nabor ponudnikov različnih storitev in izdelkov iz vse Slovenije, ki nudijo prav to, kar iščete. Olajšajte si iskanje dobrega frizerja v Ljubljani ali ugodnega keramičarja v Kranju, saj na portalu Moja Dejavnost z le nekaj kliki lahko najdete vse ponudnike izbrane storitve v vašem kraju.

Poiščite ponudnike izbranih storitev v svoji bližini in izberite najboljšega

Iščete dober kozmetični salon v Mariboru, a vam Google predlaga le salone v Ljubljani? Vas zanima, kdo je najboljši vodovodar na Ptuju? Želite najboljše ponudnike storitev najti v svojem domačem kraju, saj ne želite oditi na drugi konec Slovenije?

Iskanje najboljšega podjetja v vaši bližini, ki ponuja, kar iščete, še nikoli ni bilo tako preprosto. Na portalu Moja Dejavnost preprosto vpišite storitev, ki jo iščete, izberite svoj kraj in ponastavite oddaljenost ponudnikov od svojega kraja, s katerimi ste pripravljeni sodelovati, nato pa le kliknite na gumb »Prikaži podjetja«.

Izpisala se vam bodo vsa podjetja, ki ustrezajo vašim kriterijem, vključno z oceno, ki so jo oddali uporabniki, ki so s podjetjem že sodelovali. S klikom na imena različnih podjetij lahko obiščete njihov profil, kjer si lahko preberete več o storitvah, ki jih ponujajo, poiščete delovni čas in pridobite kontaktne podatke .

Z oddajo povpraševanja na portalu Moja Dejavnost do hitrega odgovora in odlične ponudbe

Seveda lahko izbrano podjetje kontaktirate sami preko kontaktnih podatkov, navedenih na profilu podjetja, s klikom na gumb »Oddaj povpraševanje «, pa lahko povpraševanja ponudnikom neomejeno pošiljate kar preko portala Moja Dejavnost in tako podjetja takoj obvestite o svojem zanimanju za njihove storitve ali izdelke.

Podjetje bo takoj prejelo vaše povpraševanje, vam v najkrajšem možnem času odgovorilo z vsemi podrobnostmi in vam pripravilo odlično ponudbo, prilagojeno vašemu povpraševanju. Povpraševanje lahko pošljete tudi več podjetjem hkrati in se tako odločite za tistega, ki vam odgovori z najboljšo ponudbo.

Na profilu podjetja lahko poleg kontaktnih podatkov in podrobnejšega opisa storitev najdete tudi galerijo slik, zemljevid z lokacijo sedeža ali poslovne enote podjetja ter ocene in komentarje ostalih uporabnikov, na podlagi katerih se boste lažje odločili med podobnimi ponudniki.

Ocene in komentarji so vedno dobrodošli, saj tako tudi drugim uporabnikom pomagate najti najboljše ponudnike, h komentarju pa lahko priložite tudi fotografije opravljene storitve ali kupljenega izdelka.

Olajšajte si iskanje dobrega mizarja, zanesljivega računovodskega servisa, hitrega avtoservisa, ugodnega kozmetičnega salona, ali kakega drugega ponudnika in ga poiščite na portalu Moja Dejavnost ali nam pošljite povpraševanje, mi pa vam bomo na podlagi vaših kriterijev poiskali najboljše ponudnike za vaše potrebe.