Dodaj svoje podjetje

Začetki AMTK d.o.o. segajo v davno leto 1962. V vseh letih delovanja kluba AMTK je bila dejavnost avtošole vožnje ločena od ostalih dejavnosti kluba, ki je obsegala več dejavnosti.

Poleg izobraževanje za pridobitev vozniškega izpita, izdajanja različnih kart in ugodnosti za člane AMTK smo poučevali tudi kandidate za naziv športnega sodnika na speedway ali rally tekmovanjih. Vedno smo bili privrženi speedwayu in smo konec sedemdesetih letih prejšnjega stoletja posvetili tudi novozelandskemu prvaku slovenskih korenin Ivanu Maugerju, saj iz naših vrst prihaja veliko speedway in ostalih prvakov.

Danes naša avto šola vožnje zaposluje skoraj 20 inštruktorjev vožnje, v Litiji, Podkraj 6 pa imamo odprto tudi poslovalnico, s katero pokrivamo potrebe po kakovostni avtošoli tudi na tem koncu Slovenije.

Vsa vozila, ki so namenjena šoli vožnje so opremljena z vsem udobjem, ki jo premorejo sodobna vozila. Zavedamo se namreč, da so naprave kot je klima, ABS in ostali tehnični pripomočki del tistih naprav, ki jih morate spoznati že med učenjem vožnje.

Našim kandidatom za pridobitev vozniškega dovoljenja nudimo individualno pomoč in svetovanje, omogočamo t.i. zakup inštruktorja in še kaj. Zavedamo se, da je vsak posameznik poseben in potrebuje drugačen, oseben pristop do učenja. Vse pa združimo v okviru programa za usposabljanje voznikov.

Smo več kot le avtošola.
Cilji šole so trajno dosegati izredno visoko uspešnost, zadovoljnost kandidatov, povečati poslovne površine, zgraditi moderen prometni center oz. poligon, sodelovati pri izboljšanju prometne varnosti in kulture v Sloveniji ter nenazadnje USTVARJATI DOBRE VOZNIKE!!!


Za celovito ponudbo vam poleg informacij vezanih na zdravniške preglede nudimo tudi kakovostne tečaje CPP, ki po novem zakonu trajajo 6 dni. Voznik začetnik je voznik motornega vozila do dopolnjenega 21. leta starosti in voznik motornega vozila dve leti od prve pridobitve vozniškega dovoljenja, ne glede na to, ali je bilo pridobljeno v Republiki Sloveniji ali tujini.
Voznik začetnik mora opraviti program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov, ki se ga lahko udeleži po najmanj štirih mesecih od izdaje vozniškega dovoljenja. Program vključuje vadbo varne vožnje ter skupinsko delavnico o varnosti cestnega prometa in psihosocialnih odnosih med udeleženci cestnega prometa.

Poleg avtošole pa vam je na voljo tudi izpit za brezpilotni zrakoplov – dron.

Za vse dodatne informacije, vezane na šola varne vožnje Ljubljana okolica nas pokličite na objavljene stike.

DELOVNI ČAS
Ponedeljek 10:00 do 16:30h
Torek 10:00 do 16:30h
Sreda 10:00 do 16:30h
Četrtek 10:00 do 16:00h
Petek 10:00 do 14:00h
Sobote, nedelje in prazniki zaprto!

Vožnje potekajo po dogovoru z inštruktorji tudi izven delovnega časa pisarne AMTK.

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si