Dodaj svoje podjetje

NOVICE


Za stalne zveste kupce morda ne rabite reklame, a kako vas najdejo tisti, ki vas ne poznajo?

Uspešnost znamke je odvisna od tega, kako sveže jo boste predstavljali in kje boste kupcem ponudili informacije

 


Štirje razlogi, da se lotite oglaševanja z videom

Naslednji štirje razlogi vas bodo prepričali, da se oglaševanja z videom lotite takoj

 


Za podjetja, ki si želijo več dobička: Odkrivamo, kako vam pri poslovanju pomaga portal Moja dejavnost

Je moje podjetje primerno za oglaševanje na portalu Moja dejavnost? Kaj imam od vašega oglasa? Zakaj je pomembno, da sem na prvi strani Googla? Kdaj se mi bo naložba povrnila?

 


Kako naj vaš posel zaživi na družbenih omrežjih

Ste aktivni na družbenih omrežjih? Kako pogosto objavljate vsebine? Ste najeli strokovnjaka, da vam pomaga pri promociji vašega podjetja na družbenih omrežjih ali za to skrbite sami?

 


Novo leto je za nami, a prihajajo februarski prazniki, na račun katerih lahko povečate svoj promet!

Na račun najrazličnejših posebnih dni v letu lahko enostavno in hitro povečate svoj promet, a z aktivnostmi začnite pravočasno. Preverite, na katere dni se pripravite v februarju!

 


Podcast – učinkovit in ugoden način, da s svojim podjetjem izstopite iz množice

Podcasti niso nekaj novega v svetu trženja in oglaševanja, vendar v zadnjem času doživljajo razcvet, saj so njihov potencial prepoznala najbolj prepoznavna in uspešna podjetja.

 


Katera oglaševalska rešitev je najboljša, da iz množice izstopijo mala in srednja podjetja

Ker je ustanovitev podjetja postala relativno enostaven in hiter postopek, na trg vsak dan vstopajo novi ponudniki storitev in izdelkov. S tem se seveda povečuje konkurenčnost, izstopiti v poplavi podobnih ponudb, predvsem za mala in srednja podjetja, ki nimajo velikega oglaševalskega proračuna, pa je vse težje.

 


Zakaj je vpis v poslovni imenik Moja dejavnost dolgoročna naložba

Trije razlogi, zakaj vpis v poslovni imenik Moja dejavnost ni strošek, pač pa stroškovno in časovno najbolj optimalna naložba!

 


Vidnost na spletu povečujte s pomočjo portala Moja dejavnost!

Še tako dobri, inovativni, kvalitetni in edinstveni izdelki in storitve ne pomenijo nič, če nihče ne ve, da obstajajo. Na sodobnem oglaševalskem trgu velja: Če vas ni na internetu, vas ni!

 


Z oglaševanjem na portalu Moja dejavnost dosezite velik in konstanten organski doseg strank

Uspeh spletnega poslovanja oziroma spletne prisotnosti se največkrat meri v številu obiskov vaših spletnih objav. Če želite ta promet povečati imate na voljo dve osnovni možnosti, to sta oglaševanje s plačilom na klik ali optimizacija spletnih vsebin, ki prinaša dolgoročno vidnost in organski doseg strank.

 


Za novodobne kupce ni dovolj dobra reklama od ust do ust, nujno je, da se oglašujete tudi na spletu!

Mnogi podjetniki mislijo, da je za njihov kupce veliko bolj pomembno ustno priporočilo, kot pa prisotnost na spletu, a to ni res. Potrošniki so se z uporabo interneta povsem spremenili in še tako dobra reklama od ust do ust je vedno pospremljena z dodatnim izobraževanjem o izdelku ali storitvi na spletu. Zato je ključno, da pot od ustnega priporočila do končne odločitve o nakupu prilagodite informiranim kupcem.

 


Izboljšajte svoje oglaševanje na spletu

Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kako letošnjo pomlad poskrbeti, da bo cvetel tudi vaš posel.

 


  • 059/365-660
  • info@mediaorbis.si