Dodaj svoje podjetje

Podjetje ADEL d.o.o., P.E. Ptuj smo znani kot ugoden ponudnik in prodajalec za kakovostne originalne in originalom podobne tovarniške rezervne dele. Avtomobilske rezervne dele prodajamo tako v maloprodaji kot tudi v veleprodaji. Rezervni deli so namenjeni vsem zastopnikom in prodajalcem avtomobilskih delov pa tudi fizičnim osebam, ki želijo sami zamenjati okvarjen avtomobilski del.

Poleg bogato založene trgovine z rezervnimi deli vam nudimo tudi kakovostne storitve vgradnje teh rezervnih delov. Za celovito ponudbo opravljamo še vsa ostala dela s področja vzdrževanja vozil kot so nastavitve motorja, pregled in popravilo električne napeljave, vzdrževanje in popravila podvozja in zavor, menjavo svečk in različnih tekočin, menjamo gume in jih centriramo, poskrbimo pa tudi za elektronski pregled pravilnega delovanja avtomobilskih sistemov.


Pri tovarniških pooblaščenih serviserjih opravljamo redna usposabljanja, poleg tega pa redno spremljamo vse novosti s področja avtomobilske industrije. S tem dosežemo kakovostnejše in hitrejše opravljeno delo ter večje zadovoljstvo strank.

Pri nas kupljene gume vam zmontiramo in tako poskrbimo za varno vožnjo. Za večje udobje in varčnejšo vožnjo pa pnevmatike tudi centriramo in napolnimo s pravilnim tlakom. Tlak v pnevmatiki in pravilno centrirana guma sta osnovni pogoj za varno in varčno vožnjo. V kolikor guma ni napolnjena pravilno, se v primeru premajhnega pritiska hitreje obrabi zunanji del gume, če pa jo napolnimo s previsokim pritiskom, pa se hitreje obrabi sredinski del pnevmatike.


V obeh primerih pa trpi udobje vožnje. Ker prihaja med delovanjem pnevmatike do različnih pritiskov, se zrak v gumi lahko spremeni glede na prvotno stanje. Zato si nekateri omislijo pnevmatike, ki jih napolnimo z dušikom namesto zraka. Na ta način v gumi ni vode in se posledično guma ne razteza ali krči v takšni meri kot običajno.

Za vsa vprašanja, ki jih imate v zvezi z našo poslovalnico in rezervnimi deli ADEL d.o.o., P.E. Ptuj nas obiščite ali pa nas pokličite na objavljene stike.

Delovni čas:
Pon. - pet.: 08.00 - 18.00
Sobota:      08.00 - 12.00

 • pon

  08.00 - 18.00

 • tor

  08.00 - 18.00

 • sre

  08.00 - 18.00

 • čet

  08.00 - 18.00

 • pet

  08.00 - 18.00

 • sob

  08.00 - 12.00

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si