Dodaj svoje podjetje
Vas zanima prenova kopalnice, pa ne veste na koga se obrniti? Podjetje VIDAX, družba za trženje, proizvodnjo, poslovni inženiring, gostinstvo in druge storitve, d.o.o. se dolgoletno ukvarja z adaptacijo in obnovo kopalnic. So sinonim za adaptacija kopalnice Maribor.

V svoji ponudbi nudijo:
- kompletne prenove kopalnic
- odvoz starega materiala
- meritev prostora

Vsaka kopalnica je po določenem času potrebna prenove. Adaptacija kopalnice je zapleten postopek, za katerega je potreben strokovnjak in veliko izkušenj. VIDAX d.o.o. delujejo po vsej Sloveniji, adaptacije pa izvajajo tudi v poslovnih ter stanovanjskih prostorih. Ko pomislite na besede adaptacija kopalnice Maribor, je Vidax d.o.o. prava rešitev za vas.

Ko je prenova kopalnice nujno potrebna, le malo lahko postorimo sami. VIDAX d.o.o. sanira vašo kopalnico do potankosti, dobili pa boste občutek, da je vaša kopalnica po njihovem obisku kot nova. Prenova kopalnice pa je še kako pomembna, saj dotrajane kopalnice niso higiensko primerne in lahko ogrožajo naše zdravje. Pred adaptacijo, so kopalnice običajno polne plesni in umazanije med fugami. S kvalitetno prenovo kopalnice tako poskrbite tudi za svoje zdravje.

V podjetju Vidax so strokovnjaki na področju adaptacij, svoje delo pa opravijo kakovostno in v dogovorjenih rokih. So zaupanja vredno podjetje, njihove najboljše reference pa so zadovoljne stranke. Za ostale informacije, ki se nanašajo na adaptacija kopalnice Maribor in za več informacij vezane na kopalnica in prenovo le te, jih kontaktirajte ter se dogovorite za termin uvodnega srečanja. 

Z veseljem se vam bodo odzvali na pomoč!
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Prenova kopalnice

Rad bi obnovil kopalnico. Rušenje stare (ploščice, kad, wc školjka) in izdelava nove (tuš kabina, ploščice do stropa, vgradni kotliček in WC školjka, nove inštalacije (vodovod, elektrika), priključki za pralni stroj, umivalnik. Velikost 4m2.


Obnova kopalnice

Zanima me obnova kopalnice v montažni Marlesovi hiši na Teznem. Kopalnica je potrebna popolne prenove...inštalacije, odtoki in oprema. Vesel bom odziva in ponudbe. lp S.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si