Dodaj svoje podjetje
Prodaja domačih jajc in kokoši

JOŽEF DOBRAVC - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI


JOŽEF DOBRAVC - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
5 (2)
Zgornje Roje 22, 3311 Šempeter v Savinjski dolini

Prodaja domačih jajc in kokoši |

Na kmetiji JOŽEF DOBRAVC se že z več kot štiridesetletnimi izkušnjami ukvarjamo s prodajo domačih jajc in kokoši ter proizvodnjo krmil za perutnino. 

Naša ponudba je kakovostna in cenovno dostopna, zato smo do danes priboili že mnoge zadovoljne kupce in veseli bomo, če boste med njimi tudi vi. 

prodaja-domacih-jajc-in-kokosi_3

Prodaja domačih jajc in kokoši

Pri nas je na voljo prodaja domačih jajc in kokoši nesnic in vedno se potrudimo, da vam za ponudbo zagotovimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. 

Za več informacij, če se zanimate, kje je na voljo prodaja domačih jajc in kokoši, vas pričakujemo na Savinjskem in se veselimo sodelovanja z vami!

 • pon

  8.00 - 16.00

 • tor

  8.00 - 16.00

 • sre

  8.00 - 16.00

 • čet

  8.00 - 16.00

 • pet

  8.00 - 16.00

 • sob

  8.00 - 12.00

 • ned

  /

kokoši nesnice

Pozdravljeni, zanima me kakšne barve kokoši imate sedaj v prodaji, kakšna je cena? ali prodajate tudi leto dni stare kokoši, kakšna je cena le teh? hvala za odgovor in lp

Odgovor - JOŽEF DOBRAVC - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI

Pozdravljeni, pokličite nas na telefonsko številko 03 7001446, in najlažje vam povemo, kaj je na razpolago. 10.-15.september: rjave jarkice. Po 25.9. bodo: bele, rjave, grahaste, črne. V oktobru še dodamo nekaj ostalih vrst, da bo bolj pisano. Za enoletne bele kokoške imamo v planu akcijsko prodajo 15.-20.september.


kokoši nesnice

Pozdravljeni, zanima me če imate kokoši nesnice ,in kdaj bi jih lahko prišla iskat. Vzela bi 9 kokoši, in pa 1 petelina . Lep pozdrav Petra


Štajerke

Pozdravljeni Ali prodajate tudi štajersko dvoriščno kokoš?

Odgovor - JOŽEF DOBRAVC - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI

Pozdravljeni, štajerske kokoši žal ne. Bomo pa imeli veliko izbiro 8 različnih vrst kokoši, ki so primerne tudi za dvoriščno rejo - po 15. aprilu, takoj po Veliki noči.


jarkice

lep pozdrav,mi lahko javite katere jarkice prodajate in ceno


kokoši

Pozdravljeni,Koliko je cena zanima me če prodajate kokoši ki nesejo jajca z zeleno lupino in so z manj holesterola.Koliko je cena. lp


kokoši nesnice

Lepo pozdravljeni Imel bi eno vprašanje.Pred tremi tedni sem pri vas kupil mlade kokoši nesnice (jarkice) grahaste.kupil sem tudi vaše krmilo za kokoši.krmim jih normalno pogoje imajo zelo dobre,vendar do sedaj ni bilo še niti ene znešene jajce.Do sedaj se mi to še ni zgodilo!! Zanima me čemu to? Hvala Prosim za odgovor Lep pozdrav


kokoši nesnice

Nabava 5 jarkic ob priliki franko Primorska. Javi kakšne sorte imaš. Pozdav Ivo 041 92843


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Jajce - popolno živilo

Jajce – popoln izdelek narave Jajca so biološko polnovredna hrana z veliko prehransko vrednostjo. So popoln izdelek narave, saj vsebujejo vse hranilne snovi, ki jih potrebujemo oziroma jih potrebuje za svoj normalni razvoj razvijajoči se zarodek. So poceni in dostopna, zato so v naši kuhinji skoraj nepogrešljiva. Mit, da so jajca holesterolska bomba, pa je že davno ovržen. Jajca so med osnovnimi človekovimi živili že od začetkov civilizacije in so kot eno najpopolnejših živil na svetu vsestransko uporabna.


Jajčka mladih kokoši

Hitro kuhana manjša jajčka mladih kokoši. Trdo kuhana jajca lahko uporabimo za pripravo predjedi in prigrizkov, zelenjavnih in mesnih jedi, solat in namazov, štefani pečenke, "nadevanih" čuftov.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si