Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Vidnost na spletu povečujte s pomočjo portala Moja dejavnost!

Objavljeno: 11.04.2023

Splet je prvi in korak do novih priložnosti in najbolj učinkovit pri širjenju poslovanja. Ker pa zahteva veliko pozornosti, časa in znanja, smo tu za vas mi, da vam pomagamo. Izkoristite spletno platformo Moja dejavnost, ki nudi učinkovito promocijo vašega poslovanja, večjo prepoznavnost na spletu in strokovno marketinško svetovanje.

Posebno v prvih letih poslovanja se podjetja ne glede na dejavnost, s katero se ukvarjajo, soočajo z velikimi izzivi, kako obstati in se razvijati na vse bolj zasičenem trgu podobnih ponudnikov. 

Da bi vas stranke ločile od drugih ponudnikov izdelkov in storitev, morate poiskati prave kanale, jim prilagoditi vsebine, pri tem pa upoštevati še posamezne in hitro se spreminjajoče algoritme posameznih spletnih platform kjer boste objavljali.  Tovrstna dejavnost terja nemalo časa, znanja in izkušenj, a brez skrbi, niste sami!

Možnost za napredek se med drugim skriva v premišljeni spletni marketinški strategiji na spletu, ki povečuje dober ugled. Vidnost na spletu vam bomo pomagali povečati na portalu Moja dejavnost!

Naj vas stranke najdejo takoj, ko odprejo brskalnik!

Vsi vodilni strokovnjaki in raziskave na področju marketinga kažejo na to, da je med vodilnimi strategijami pri ustvarjanju prepoznavnosti lokalni spletni marketing. Sodobni potrošniki se zanašajo na svoje pametne telefone in računalnike, kjer v vsakem trenutku brskajo in iščejo hitre rezultate in rešitve. Tudi pred obiskom poslovalnice, bo več kot 70 % kupcev na spletu poiskalo vsaj kontaktne podatke podjetja, velika možnost pa je tudi, da bodo preverila mnenja in ocene ostalih uporabnikov storitev. 

In vse to tako strankam, ki iščejo, kakor podjetjem, ki se oglašujejo, ponuja portal Moja dejavnost. 

Kaj vam prinaša registracija na spletnem poslovnem imeniku Moja dejavnost?

  • Informacije o vašem delovnem času, lokaciji in kontaktni podatki
  • Ažurno posodabljanje slikovnega in video materiala
  • Posodabljanje vsebine, ki izpostavlja konkurenčne prednosti podjetja, izdelka oziroma storitve in jo je možno v celoti nadzorovati oziroma kadar koli spreminjati
  • Hitri in enostavni stiki s strankami
  • Boljša podpora strankam z možnostjo odgovarjanja na povpraševanja neposredno na portalu
  • Vpogled v izkušnje uporabnikov, komentarje, predloge, ocene

Ne izgubljajte časa in denarja za marketing, ki ne deluje več, pač pa izkoristite vse prednosti portala Moja dejavnost, izstopite na spletu in bodite del naše spletne družine, ki šteje že več tisoč zadovoljnih uporabnikov.