Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Katera oglaševalska rešitev je najboljša, da iz množice izstopijo mala in srednja podjetja

Objavljeno: 11.04.2023

Pomembno je, da kot podjetje vlagate v učinkovito oglaševanje in pozitivne odnose s svojimi strankami, ki vas hitro ter enostavno najdejo v množici podobnih ponudb. A predvsem mala in srednja podjetja se temu pogosto odpovejo iz razlogov kot so pomanjkanje znanja, časa in denarja na področju marketinga. 

Z vpisom v poslovni imenik Moja Dejavnost, se tudi majhnim in srednjim podjetjem ni treba odreči najbolj učinkovitemu oglaševanju od vseh – vidnosti na spletu!

Vpis v poslovni imenik Moja Dejavnost za vsa podjetja predstavlja časovno in ekonomično najboljšo rešitev na področju spletnega marketinga. 

Od malih in srednjih, pa tudi večjih podjetij ne zahteva, da organizirajo in vlagajo v marketinški oddelek, vseeno pa jim omogoča, da jih stranke najdejo. 

S pripravo vsebin, ki so objavljene v poslovnem imeniku Moja Dejavnost in prednostno prikazane v spletnih brskalnikih, vašim potencialnim strankam (na portalu dnevno beležimo rast uporabnikov in povpraševanj) zagotovimo dostop do kontaktnih informacij o vašem podjetju, in to na hiter ter pregleden način. Poleg tega se lahko seznanijo z načinom vašega delovanja, vašimi produkti in storitvami, tako s pomočjo besedilnega opisa, kakor video in slikovnega materiala.

Z vami lahko preko portala tudi neposredno komunicirajo. Pod vašo vsebino je namreč prostor za oddajo povpraševanj, tudi za neregistrirane uporabnike, na katere lahko enostavno odgovorite, če se vpišete s svojim uporabniškim imenom in geslom. Hkrati lahko preverite tudi, ali ste prejeli ocene in komentarje. Ti velikokrat pomembno pripomorejo pri nakupni odločitvi, zato je dobro, da stranke po sodelovanju tudi sami spodbudite, da napišejo priporočilo. 

Nikoli več, vam ne bo zmanjkalo časa za spremljanje in prilagajanje spletnim oglaševalskim metodam, ki so najbolj učinkovite za vašo dejavnost, izdelek oziroma storitev, saj to počnemo mi. 

Prav tako se ne boste več obremenjevali, ali bo za strokovnjaka s področja marketinga ostalo dovolj denarja, saj vam je pri nas vedno na voljo brezplačna tehnična podpora in ekipa sodelavcev, ki upošteva vaše želje in za vas oblikuje privlačno predstavitev. 

Ker se zavedamo, da imajo številna mala in srednja podjetja omejena sredstva in znanje na področju promocije, z vpisom v poslovni imenik Moja Dejavnost poskrbimo, da najdete rešitev, ki je prilagojena vam, in ste vidni celo pred mnogo večjimi podjetji v vaši dejavnosti.