Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Okna Polskava, prodaja, montaža in servis, Roman Ravš, s.p. LES, ALU, PVC okna in vrata Slovenija

5 / 1 ocen Oceni
Iščete ponudnika, pri katere lahko izbirate med LES, ALU, PVC okni in vrati v Sloveniji? Prava izbira stavbnega pohištva, torej oken in vrat, je pomembna, če želite varen, topel, udoben dom. V pod...... Preberi celoten opis
  • Izdelava lesenih oken in vrat
  • ALU okna in vrata
  • PVC okna in vrata
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

LES, ALU, PVC okna in vrata Slovenija

Iščete ponudnika, pri katere lahko izbirate med LES, ALU, PVC okni in vrati v Sloveniji? Prava izbira stavbnega pohištva, torej oken in vrat, je pomembna, če želite varen, topel, udoben dom.

V podjetju Okna Polskava, Roman Ravš, s.p. boste našli vse kombinacije materialov, iz katerih so narejena okna in vrata. Izbirate lahko torej med lesenim, ALU in PVC stavbnim pohištvom. 

Na trgu so na voljo izdelki iz različnih materialov (les, alu, pvc), vsak ima svoje prednosti in seveda nekatere slabosti. 

LES, ALU, PVC okna in vrata Slovenija 

LES, ALU, PVC okna in vrata Slovenija 

Katera okna in vrata bodo za vas najboljša, boste izbrali, ko boste razmislili kakšen proračun imate na voljo, kakšen objekt opremljate, koliko časa želite nameniti vzdrževanju, kaj želite doseči vizualno ipd. 

Imamo lastno proizvodnjo, ki je rezultat dolgoletnih izkušenj, znanj in združevanja sodobnih trendov z moderno tehnologijo. 

Izdelujemo lesena, PVC, ALU okna in vrata, ki so privlačno oblikovana, uporaba najboljših materialov pa prinaša enostavno vzdrževanje, dolgo življenjsko dobo stavbnega pohištva ter predvsem varčnost, saj lesena, ALU in PVC okna in vrata zagotavljajo minimalne toplotne izgube.

Danes so naša LES, ALU, PVC okna in vrata vgrajena v številne objekte po vsej Sloveniji.

Ugodna LES, ALU, PVC okna in vrata Slovenija

Ugodna LES, ALU, PVC okna in vrata Slovenija

Zadovoljni uporabniki vam bodo potrdili, da se jim je naložba v naše stavbno pohištvo več kot izplačala in tudi vam se bo. 

Zagotavljamo: 

  • Kratke dobavne roke.
  • Optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.
  • Prijazno in strokovno svetovanje pri izbiri, kakšna okna in vrata so najbolj primerna za vaše želje, zahteve oz. vaš objekt. Med drugim so v naši ponudbi tudi okna “starinskega” izgleda. 
  • Izdelavo skladno s strogimi ekološkimi standardi, zaradi katere so naša les, LES ALU, PVC, ALU okna in vrata v Sloveniji med najbolj zdravimi rešitvami za vaš dom. 

Naše reference za LES, ALU, PVC, ALU okna in vrata po Sloveniji si oglejte na naši spletni strani, za naročila in druge informacije pa smo vam na voljo na naših kontaktih. 

Povpraševanja

Ocene 1

MB
5 / 1 ocen

PVC vrata

Po dolgem in tehtnem premisleku sva se z ženo na koncu odločila za izbranega ponudnika. Bili so odzivni že ob prvem klicu, hitro smo našli skupen jezik in se dogovorili za montažo. Od prvega stika do zadnjega so bili korektni in opravili svoje delo profesionalno.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje