Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Svetovanje in vedeževanje Lejla, Lejla Meden s.p. Kvalitetno vedeževanje Ljubljana

5 / 3 ocen Oceni
Na SVETOVANJE LEJLA se obrnite, če si želite osvetliti prihodnost, razjasniti trenutne situacije na področju kariere, ljubezni, zdravja ali če se želite znebiti energijskih blokad in bremen iz pret...... Preberi celoten opis
  • Tarot karte
  • Ciganske karte
  • Vedeževanje
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 21:30
Torek
08:00 - 21:30
Sreda
08:00 - 21:30
Četrtek
08:00 - 21:30
Petek
08:00 - 21:30
Sobota
08:00 - 21:30
Nedelja
08:00 - 21:30
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Podsvetija 24D, 1351, Brezovica pri Ljubljani Navigiraj

Ponudba in storitve

Kvalitetno vedeževanje Ljubljana

Na SVETOVANJE LEJLA se obrnite, če si želite osvetliti prihodnost, razjasniti trenutne situacije na področju kariere, ljubezni, zdravja ali če se želite znebiti energijskih blokad in bremen iz preteklosti. 

Na vseh naštetih področjih imamo bogate izkušnje in znanje, dnevno pa nam zaupa veliko število zadovoljnih strank, ki potrjujejo, da nudimo najbolj ugodno in kvalitetno vedeževanje v Ljubljani. 

Kvalitetno vedeževanje Ljubljana

Kvalitetno vedeževanje Ljubljana

Iščete odgovore na nekatera vprašanja, potrebujete usmeritev ali ne veste, kako bi nadaljevali svojo pot? Če si želite pomoč strokovnjakinje, ki bo s pomočjo vedeževanja poskrbela, da boste stvari videli jasneje in jih boste bolje razumeli

Za kvalitetno vedeževanje iz ciganskih kart smo vam na voljo po telefonu, k nam pa se lahko naročite tudi osebno in pomagali vam bomo z metodo vlivanja svinca, o kateri lahko več preberete na naši Facebook strani ali intervjujih in člankih, ki so bili objavljeni o nas in našem delu. 

Vedeževalka Osrednja Slovenija

Vedeževalka Osrednja Slovenija

Sem oseba z močno razvito intuicijo in tudi znanjem na področju vedeževanja in vpogleda v prihodnost. Z veseljem vam bom pomagala pri izbiranju življenjske poti, pri pomembnih in man pomembnih odločitvah ter pri sprejemanju svojega življenja in soočanjem z vsemi težavami, ki vas pestijo.

Sem vedeževalka v Osrednji Sloveniji, ki ji zaupajo številne stalne in tudi občasne stranke. Nudim prijetno in sproščeno ter toplo okolje, ki je sprejemajoče in vsaki stranki nudi umirjenost ter varnost.

Pri meni dobite prijazno storitev in vedno vam namenim dovolj časa, da je vedeževanje resnično kvalitetno, tako da ne odlašajte s klicem. 

KVALITETNO VEDEŽEVANJE LJUBLJANA:

090/44-80

NAROČANJE NA OSEBNE OBISKE: 

031/847-607

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 3

PK
5 / 3 ocen

Vedeževanje Ljubljana

Šla sem na vedeževanje in čiščenje energije, in sem se po terminu z Lejlo počutila veliko bolj sproščeno in prijetno pa tudi lažje.

GM
5 / 3 ocen

Dobra vedeževalka Ljubljana

Odgovori, ki mi jih Lejla pomaga poiskati so vedno smiselni in jih razumem kot del svojega življenja, tako da ji res zaupam in rada prisluhnem

Prikaži več ocen Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje