Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Niros - kovinarstvo Janez Tišler s.p. Kvalitetni stekleni nadstreški v Sloveniji

5 / 3 ocen Oceni
V podjetju Janez Tišler s.p. se primarno ukvarjamo z izdelavo stopniščnih ograj in stopnišč, razvojni program pa že vrsto let tudi dopolnjujemo in razširjamo tako, da na enem mestu ponudimo različn...... Preberi celoten opis
  • Ograje
  • Vrata
  • Nadstreški
Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 10:30
11:30 - 15:30
Torek
07:00 - 10:30
11:30 - 15:30
Sreda
07:00 - 10:30
11:30 - 15:30
Četrtek
07:00 - 10:30
11:30 - 15:30
Petek
07:00 - 10:30
11:30 - 15:30
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Kvalitetni stekleni nadstreški v Sloveniji

V podjetju Janez Tišler s.p. se primarno ukvarjamo z izdelavo stopniščnih ograj in stopnišč, razvojni program pa že vrsto let tudi dopolnjujemo in razširjamo tako, da na enem mestu ponudimo različne kvalitetne, ugodne in udobne rešitve za vaš dom

Posebno poznani so naši kvalitetni stekleni nadstreški, v Sloveniji pa smo celovito prisotni tudi z drugimi nerjavečimi konstrukcijami in nadstandardno notranjo opremo, ki ne opravlja le funkcionalne naloge, pač pa so izdelki tudi estetski in bodo popolno zaključili videz bivalnih ali poslovnih prostorov. 

Kvalitetni stekleni nadstreški v Sloveniji

Kvalitetni stekleni nadstreški v Sloveniji

Naše podjetje odlikuje že več kot 15-letna tradicija. V tem obdobju smo se razvijali, pridobivali izkušnje, spremljali spremembe in se jim prilagajali ter izpopolnjevali svojo ponudbo, da vam danes lahko nudimo kvalitetne, obstojne in zanesljive izdelke, ograje, nadstreške in druge konstrukcije.

Naši kvalitetni stekleni nadstreški in ostali izdelki, pa niso več prepoznani le v Sloveniji, pač pa smo uspešni tudi na tujem trgu.

Smo hitro odzivni, prilagodljivi, zagotavljamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno, stranke pa nam zaupajo, ker zmoremo z dolgoletnimi izkušnjami, znanjem in referencami uresničiti vsako željo in zahtevo. 

Za vaš dom izdelamo najbolj kvalitetne steklene nadstreške v Sloveniji

Za vaš dom izdelamo najbolj kvalitetne steklene nadstreške v Sloveniji

Stekleni nadstreški so odličen estetski dodatek k vašemu objektu, ki bo hkrati nudil zaščito pred vremenskimi vplivi. Kvaliteten steklen nadstrešek lahko uporabite na terasi, za zaščito vašega avtomobila, za zaščito vhodnih vrat ali pa na balkonu. Tako boste tudi v deževnem vremenu lahko uživali v svežem zraku in se zunaj sproščali, pri tem pa vam ne bo treba skrbeti.

So kvalitetni stekleni nadstreški v Sloveniji kar iščete? Smo pravi naslov za vas in se veselimo vašega kontakta!

Povpraševanja

Ocene 3

AG
5 / 3 ocen

Stekleni in drugi nadstreški v Pomurju

Nadstrešek so naredili po meri, odstopanj sploh ni bilo, tako da so nas res prepričali z odnosom, pa tudi profesionalnimi in hitrimi storitvami. Priporočamo!

RJ
5 / 3 ocen

Dvoriščna vrata Pomurje

Najboljša vrata po meri! tudi ograjo so izdelali super, tako da smo precej zadovoljni.

Prikaži več ocen Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje