Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Knjižnica Dravograd Koroška knjižnica

0 / 0 ocen Oceni
Vse knjižne molje, ki najbolj uživajo v branju knjig, vabimo v prostore naše knjižnice na Koroškem. Knjižnica velja za miren in posamezniku prijazen način, da se prepusti lastnemu svetu domišljije ...... Preberi celoten opis
  • Knjižnice
  • Čitalnice
  • Branje knjig
Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 18:00
Torek
07:00 - 18:00
Sreda
07:00 - 18:00
Četrtek
07:00 - 18:00
Petek
07:00 - 15:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Koroška cesta 47, 2370, Dravograd Navigiraj

Ponudba in storitve

Kategorije ponudnika

Koroška knjižnica

Vse knjižne molje, ki najbolj uživajo v branju knjig, vabimo v prostore naše knjižnice na Koroškem. Knjižnica velja za miren in posamezniku prijazen način, da se prepusti lastnemu svetu domišljije ob prebiranju želene knjige.

Vljudno vas prosimo, da ste pred obiskom naših prostorov pozorni na delovni čas, ki je ob petkih in sobotah nekoliko krajši.

 Vpis v knjižnico Koroška

Koroška knjižnica

Pri nas boste dobili nasvete za aktualno najbolj brane knjige, ki so jih priporočili mnogi znani avtorji in drugi knjižni molji. 

Zaradi naših pestrih in raznolikih praktičnih storitev, projektov in dobrega izbora knjig nas pozna cela Koroška. Knjižnica, ki jo oskrbujemo in vzdržujemo mi, bo za vas zagotovo prijetno pribežališče, če si boste zaželeli nemotenega branja

Tudi če potrebujete bolj specifično gradivo, ki ga trenutno morda nimamo na zalogi, je pri nas omogočena medknjižnična izposoja gradiva, ki vam zagotavlja večjo izbiro specifičnih vsebin. 

Članarina knjižnica, Koroška

V parih korakih lahko izvedete naročanje želenega gradiva po telefonu oziroma Cobiss-sistemu. Enostvno si ogledate razpoložljivost gradiva v okoliških knjižnicah, mi pa vam zagotovimo brezskrben prevzem v naši knjižnici. 

Na knjižnico, ki svojim strankam dopušča prevzem gradiva v treh delovnih dneh, je navajena cela Koroška. Knjižnica kot je naša, vam to vsekakor omogoča, ker si ne želimo, da ste v prevelikem stresu, ko gre za naročanje in prevzem gradiva. 

Vztrajno se trudimo, da vam vse mogoče storitve v knjižnici olajšamo in vas ustrezno opremimo z vsemi nasveti. 

Zamudnina knjižnica, Koroška

Podaljšanje gradiva v koroški knjižnici

Včasih je težko predvideti časovni razpon za uporabo določenega čtiva.

V vsakem primeru smo zelo prilagodljiva koroška knjižnica, ki omogoča posamezniku, da 2-krat podaljša izposojeno gradivo. 

Izposojeno gradivo iz knjižnice lahko podaljšate:

  • osebno,
  • preko telefonskega klica,
  • po elektronski pošti
  • ali pa na spletni strani. 

Če se vam porajajo dodatna vprašanja, nas brez oklevanja kontaktirajte na naše kontaktne vire, mi pa vam bomo v najhitrejšem času zagotovili vse koristne informacije. Oglejte si tudi našo spletno stran in preverite vse naše storitve in ponudbe. 

Vljudno vabljeni!

Podaljšanje knjig, Koroška knjižnica

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje