Dodaj svoje podjetje
VIDALI, proizvodnja, storitve in trgovina, d.o.o.

VIDALI, proizvodnja, storitve in trgovina, d.o.o.


Borovec 4, 1236 Trzin

Izdelava preprog za avtodome in kamp prikolice Slovenija |

V podjetju VIDALI d.o.o. poteka izdelava preprog za avtodome in kamp prikolice Slovenija. Vse preproge izdelamo po meri, v naši ponudbi pa so tudi preproge standardnih mer, ki se prilegajo različnim modelom.

Izdelava preprog za avtodome in kamp prikolice Slovenija poteka pod strokovnim nadzorom iz kvalitetnih ter negorljivih materialov, saj se zavedamo, da je varnost vedno na prvem mestu.

To pa ne pomeni, da zaradi varnosti trpi estetski izgled. Nasprotno! Pri nas boste našli točno takšne preproge za vaš mobilni dom, kot si jih želite in ki bodo bivanje naredile še bolj udobno. 
Izdelava-preprog-za-avtodome-in-kamp-prikolice-Slovenija_4

Izdelava preprog za avtodome in kamp prikolice Slovenija

Z veliko pazljivostjo in natančnostjo spremljamo celotno panogo glede vseh novosti na področju talnih oblog, tako da ponujamo sodobne rešitve, prilagojene tudi najzahtevnejšim kupcem in najvišjim kakovostnim ter ostalim standardom. 

Za vas poiščemo tudi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno ter poskrbimo za kratke roke izdelave. Tako utrjujemo zaupanje širokega kroga zadovoljnih uporabnikov in veseli bomo, če boste med našimi odličnimi referencami tudi vi. 

Za vse informacije, vezane na izdelava preprog za avtodome in kamp prikolice Slovenija, nas pokličite.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Preproge za adria sun living m46 sp

Pozdravljeni zanimam se za preproge za camper adria sun living M 46 SP . Zanima pa me cenovno v razponu od najcenejše do najdražje in pa paleta barv preprog ki jih uporabjate . Hvala in lep dan Tone!


Preproga

Zdravo Zanima me cena izdelave preproge za bivalni del avtodoma Beniar Mileo 263. Lp Grega


Tepihi za avtodom

Spoštovani, zanima me cena in material tepiha za avtodom adria coral 660 sp letnik 2002tako v bivalnem delu kot v kabini. Lp


Tepih

Zanima me cena tepiha za adrio sp660a? Hvala Dušan


Povprasevanje za tepih za avtodom

Zeleli bi nabaviti tepih za bivalni del avtodoma. Model: Knaus san ti 650 platinum selection 2019. Prosila bi za informacijo glede cene in moznega roka dobave. Tepih naj bi bil v rjavi barvi. V pricakovanju odgovora vas lepo pozdravljam.


tepihi

pozdravljeni ste žeizdelovali tepihe za vozilo renault trafic passenger 2010


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si