Gradbeništvo in nepremičnine

Gradbeništvo in nepremičnine
Zaključna gradbena dela

Fasaderstvo, slikopleskarstvo in druga zaključna gradbena dela

Zaključna gradbena dela obsegajo širok nabor storitev, ki se izvajajo po grobih gradbenih posegih na novogradnjah in pri adaptacijah oziroma obnovah objektov.

Med največkrat iskanimi so fasaderske storitve, slikopleskarska dela in suhomontažna gradnja. Vse to so dela, s katerimi objekt končno dobi pravo podobo in začne zagotavljati bivalno udobje.

Na Moja dejavnost vemo, da iskanje pravega mojstra ni vedno enostavno. Zato se trudimo, da v kategorijo zaključnih gradbenih del dodajamo preizkušene izvajalce, ki vam lahko kvaliteto fasaderskih, slikoplesakrskih in drugih storitev dokažejo, vam zanje ponudijo konkurenčne cene in sprejemljive izvedbene roke. Iščete fasaderstvo & slikopleskarstvo? Ne želite izgubljati časa z nekvalitetnimi ponudniki zaključnih del v gradbeništvu? Začnite na Moja dejavnost.

Iskanje dobrega ponudnika za zaključna gradbena dela ni lahka naloga. Podjetij, ki ponujajo fasaderstvo, slikopleskarstvo, obnove prostorov, suhomontažne sisteme ipd. je namreč vsak dan več.

Ekipa Moja dejavnost si želi, da vam prava izbira ne dela sivih las, pač pa je kar najbolj hitra ter enostavna. Zato so fasaderji, slikopleskarji, izvajalci Knaufa in drugi na našem portalu zbrani na enem mestu - v kategoriji Gradbeništvo oziroma Zaključna gradbena dela. 

Iskanje med njimi je enostavno:

1. korak: Vpišite, katero storitev potrebujete, na primer: fasaderstvo, beljenje stanovanja, pleskanje napuščev ...
2. korak: Izberite kraj, kjer imate novogradnja ali obnavljate zunanjost oziroma notranjost 
3. korak: Preverite lokacijo, ponudbo storitev, kontaktne podatke, morebitne ocene ali komentarje uporabnikov pri ponudnikih. 
4. korak: Oddajte povpraševanje. Vsakemu ponudniku zaključnih gradbenih del lahko na portalu pustite brezplačno povpraševanje, vedno pa so na voljo tudi razpoložljivi kontakti (e-mail ali telefonska številka), da stopite v stik neposredno. 
5. korak: Pridobite ponudbe, jih primerjajte in izberite najboljšo zase. 


Kaj obsega slikopleskarstvo, fasaderstvo in druga zaključna gradbena

Naj bo vaš objekt zunaj in znotraj urejen po vaših željah. Naj vam nudi bivalno udobje po vaši meri in ima privlačen videz. Naj vam pri vsem tem pomagajo mojstri z ustreznimi kvalifikacijami, dobro opremljeni za delo, izkušeni pa tudi prilagodljivi in prijazni za vas. 

Tukaj najdete podjetja, ki za vas hitro, ugodno in kvalitetno izvedejo vse slikopleskarske storitve:  

  • kitanje
  • glajenje sten in stropov
  • beljenje
  • pleskanje, pleskanje oken, vrat, napuščev, fasad
  • dekorativne premaze
  • lepljenje tapet

Ko pride do zunanjosti vaše hiše ne boste mogli brez fasaderstva

Ključno pri izdelavi ali obnovi fasade je, da se poskrbi za zaščito pred raznoraznimi vremenskimi vplivi (različnim temperaturam, vlagi ipd.). Dobro narejena fasada se izplača, ker poskrbi, da iz objekta ne uhaja toplota, s čimer ne le prihranite pri ogrevanju, pač pa predvsem udobno bivate v notranjosti objektov.

Ni pa toplotna izolacija edino, kar je pri fasadi pomembno. Fasada da objektu tudi vizualno podobo. Največkrat prav ta naredi prvi vtis o objektu. Zato ni pomembna samo kvalitetna izbira in izvedba izolacije, pač pa tudi natančna izdelava zaključnega fasadnega sloja. 

Končni izgled fasade je odvisen od želja naročnikov. Barvna paleta je izjemno široka, barvnih kombinacij pa praktično nešteto. Izkušeni fasaderji lahko poskrbijo tudi za različne granulacije zaključnega ometa. 


Če želite brez večjih gradbenih posegov poskrbeti za razporeditev prostorov, boste potrebovali strokovnjaka za suhomontažne sisteme. Ti obsegajo izdelavo: 

  • spuščenih stropov,
  • predelnih sten,
  • stenskih oblog,
  • napuščev.

Zaključna gradbena dela vam številni mojstri izvedejo na ključ, lahko pa se za vsako storitev posebej odločite poiskati drugega obrtnika, takšnega, ki je bolj specializiran za posamezna zaključna gradbena dela, katera potrebujete. 

Če niste prepričani, katerega mojstra potrebujete. pa je najbolje, da pošljete čim bolj natančna povpraševanja, jih povabite na ogled in se posvetujete z njimi.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju