Avto-moto, transport in prevozi

Avto-moto, transport in prevozi
Prevoz tovora in blaga, selitve

Prevoz tovora in blaga ter selitve v Sloveniji opravlja veliko število prevoznih podjetij. Vaše blago dostavljajo po Sloveniji ali v tujino, pri tem pa skrbijo, da je tovor med prevozom ustrezno zaščiten ter varno in točno prispe k naslovniku. 

Cestni prevoz tovora in blaga se, glede na to, kaj prevažate, opravlja s kombiji ali različnimi tovornimi vozili, med ponudniki pa boste našli tudi podjetja, ki delujejo na področju pomorskega in letalskega prometa.

Med drugim lahko na portalu Moja dejavnost poiščite hladilniške prevoze, kontejnerske prevoze, transport nevarnih snovi, prevoze hitro pokvarljivega blaga, zbirne in kamionske prevoze, izredne prevoze ter paletni transport.

Kateri je pravi za vas se boste odločili sami, mi pa vam prihranimo čas za iskanje, saj so prevozniki zbrani na enem mestu.


Prevoz tovora in blaga, selitve

Varen, točen in ugoden transport ter selitve blaga in tovora zaupajte izkušenim avtoprevoznikom

Če potrebujete enkratni prevoz ali pa iščete podjetje, s katerim bi dolgoročno sodelovali na področju prevoza tovora in blaga, preglejte ponudbe na portalu zbranih podjetij, ki jih odlikuje fleksibilnost in zanesljivost ter posluh za potrebe svojih strank. 

Distribucijo blaga, od manjših do večjih pošiljk, težek tovor ali tovor manjših dimenzij, vse lahko zaupate enemu zanesljivemu ponudniku ali pa hkrati sodelujete z različnimi. Odlične ponudbe, ki jih ne boste mogli spregledati poiščite še danes na portalu Moja dejavnost. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju