Industrija in obrtništvo

Industrija in obrtništvo
Metalurgija in kovinska industrija

Metalurgija in kovinska industrija sta med seboj tesno povezani in sodita med najbolj zastopane dejavnosti slovenske predelovalne industrije. 

Za opravljanje dejavnosti na področju metalurgije in kovinske industrije je v Sloveniji registriranih več tisoč podjetij, ki delujejo tako na domačem kakor mednarodnih trgih in s svojimi storitvami ter izdelki pomembno pripomorejo k slovenskemu gospodarstvu.

Če si želite tudi vi sodelovati s katerim iz med njih, pa ne veste kako na hiter in enostaven način preveriti njihovo ponudbo, ste na pravem naslovu.

V poslovnem imeniku Moja dejavnost smo na enem mestu zbrali veliko število družb in samostojnih podjetnikov, ki bodo z veseljem sprejela vaša naročila za kovinske izdelke po meri oziroma vam predstavila svoje rešitve. Metalurgija in kovinska industrija

Metalurgija se ukvarja s pridobivanjem kovin iz rude in sekundarnih surovin z različnimi postopki (litje, preoblikovanje, prašna metalurgija ...). Kovinarska industrija pa obsega predvsem proizvodnjo najrazličnejših kovinskih konstrukcij in izdelkov (gradbeni kovinski izdelki, stavbno pohištvo iz nerjavečega jekla, železa, deli kovinskih konstrukcij, orodja, okovja, rezila, vijačni material, verige, vzmeti, kotli, posode ...) ter storitve površinske obdelave in prekrivanja kovin. Kovinska industrija je tudi nepogrešljiv del strojegradnje.

Poslovni imenik Moja dejavnost vsak dan obišče veliko število ljudi, ki iščejo storitve in izdelke s področja metalurgije in kovinske industrije. Zato ažurno skrbimo, da posodabljamo kontaktne podatke vseh na enem mestu zbranih podjetij s tega področja ter tudi, da bazo ponudnikov nenehno dopolnjujemo. 

Zanesljivo boste z le nekaj kliki lahko stopili v stik s podjetjem, katerega ponudba vas najbolj zanima.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju