Gradbeništvo in nepremičnine

Krovstvo in krovska dela: Široka izbira izvajalcev na enem mestu

Krovska dela v ožjem smislu obsegajo vgradnjo nove strešne kritine ali sanacijo obstoječe strehe, tesno pa se prepletajo tudi s tesarskimi in kleparskimi storitvami, tako da smo na Moja dejavnost v tej kategoriji zbrali podjetja, ki vam za vašo streho lahko ponudijo vse na enem mestu.

Če želite, da je strešna konstrukcija urejena varno, zanesljivo in da ima lep videz, ki bo sovpadal z okolico, poiščite dobrega izvajalca, ki bo krovska dela opravil brezhibno.

Ponudnike in njihovo ponudbo, izkušnje in reference preverite spodaj.

Za krovska dela poiščite pravega mojstra

Eden najpomembnejših elementov visoke gradnje je streha. Je najbolj izpostavljen del objekta, ki kljubuje vremenskim vplivom, kot so dež, toča, sneg, sonce … Slabo izvedene krovske storitve lahko prinesejo ogromne stroške in težave, zato ni odveč dobro premisliti o izbiri mojstrov, ki ponujajo krovstvo, kleparstvo in tesarstvo. 

Če objekt strehe še nima, boste najprej potrebovali tesarska dela.
Tesar vam namreč postavi ostrešje, ob tem pa je seveda iz lesa možno izdelati tudi razne lesene nadstreške, stopnice in druge elemente na objektu. 


Krovska dela izvaja krovec.
Položi kritino in tako na ostrešju poskrbi za ustrezno zaščito objekta. 

Pred izvedbo ostrešja mora upoštevati najrazličnejše dejavnike. Gradbena dela se ne pričnejo preden ni urejena dokumentacija in gradbeno dovoljenje (izvajalce storitev najdete tukaj). Izbrana kritina v dokumentaciji mora ustrezati okolju, v katerega bo umeščena. 

Kvaliteten krovec pred polaganjem kritine uredi tudi izolacijo. 

Hidro in termo izolacija sta še posebej pomembni pri izvajanju ravne strehe. Če ste se odločili za takšno rešitev, torej nikar ne iščite le najbolj ugodne rešitve, pač pa raje poiščite izvajalca, ki prisega na kvaliteto, ima izkušnje, znanje s področja krovskih del in sodeluje s priznanimi proizvajalci krovskih materialov. 

Ponudniki, ki smo jih zbrali za vas, so profesionalni, specializirani in strokovni pri svojem delu, zato so vam na voljo tudi za svetovanje s področja krovstva in krovskih del, v kolikor je to potrebno. Ker vam nudijo celovite storitve, za vas izdelajo tako vse vrste kritin kot izvedejo vzdrževalna dela.   

Kaj vse obsega krovska dejavnost:


Iščete cenik krovskih del? Potrebujete izračun strehe? Izvajalci storitev so vam na voljo tukaj

Vsem ponudnikom na Moja dejavnost lahko brezplačno pošljete povpraševanje ali jih kontaktirate preko telefona, e-pošte in pridobite ponudbe.

Pravilna izvedba nove ali obnova stare strehe je tista faza gradnje, kjer ne delajte kompromisov. Samo z izbiro dobrega krovstva, kleparstva in tesarstva se preprečijo napake in posledično raznorazni stroški za saniranje težav. 

Če so krovska dela izvedena kakovostno, s preizkušenimi materiali, ki so vgrajeni skladno z navodili proizvajalcev, bo streha imela dolgo življenjsko dobo. 

Pri nas boste našli ponudnika krovskih del, s pomočjo katerega boste izboljšali kakovost bivanja, prav tako pa boste tudi prihranili, saj boste zmanjšali stroške ogrevanja, ker toplota pozimi ne bo uhajala, poleti pa vas bo streha ščitila pred vhodom vročine, saj vam krovec nudi tudi termo in hidroizolacijo strehe. 

Krovci, ki so zbrani na portalu Moja dejavnost, sledijo vsem novostim na področju krovstva, ker želijo doseči rezultate v skladu z vašimi pričakovanji, seveda pa tudi skladno s proizvajalci krovskih materialov, načrti, predpisi.  

Tu so zbrane tehnične rešitve za katerokoli težavo na vaši strehi. Povprašajte za pomoč pri izbiri kritine, izračune… in si priskrbite ponudbo, ki je prava za vas. 

Na portalu Moja dejavnost je zbrano veliko ponudnikov, da se vam ni potrebno ukvarjati z iskanjem različnih izvajalcev krovskih del, ki se lahko oglašujejo vsak na svoj način, ali pa se sploh ne. Mi zato zbiramo na enem mestu strokovnjake, ki jih iščete. 

Oglejte si tesarje, stavbne kleparje in izvajalce krovskih del oziroma podjetja, ki izvedejo vse troje, njihovih lastnosti, prednosti, njihove kontakte, ki jih redno posodabljamo, primerjajte jih in izberite pravega. Vse to na enem mestu, vse to na portalu Moja dejavnost, kjer vam časovno in glede na vašo lokacijo olajšamo iskanje. 

Za posamezno storitev (npr. izolacija ravne strehe, vgradnja strešnih oken …) ali ponudnika kompletnih rešitev (ugodno krovstvo v Ljubljani, dober krovec Maribor …), ste na pravem naslovu. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju