Pravo, ekonomija in poslovno svetovanje

Pravo, ekonomija in poslovno svetovanje
Knjigovodske in računovodske storitve

Samo pod določenimi pogoji, lahko samostojni podjetniki svoje računovodstvo vodijo sami, vsi ostali poslovni subjekti pa morajo za računovodske in knjigovodske storitve poiskati strokovnjaka, ki delo v skladu z zakonodajo in standardi profesionalno opravlja.

Če ste ravno začeli, pa tudi če je vaše poslovanje že utečeno in iščete dobrega, zanesljivega in profesionalnega računovodjo, ste na pravem naslovu, saj boste na seznamu podjetij, ki nudijo knjigovodske in računovodske storitve, zagotovo našli tistega, ki bo svoje delo prilagodil vam in vašemu poslovanju ter vam na poti do doseganja poslovnih ciljev stal ob strani. 

Računovodstvo, knjigovodstvo in svetovanje za optimizirano poslovanje poiščite tukaj.Knjigovodske in računovodske storitve

Knjigovodske in računovodske storitve obsegajo: 

  • vodenje glavne knjige, saldakontov, davčnih evidenc, blagajne, plačilnega prometa,
  • obračun davka na dodano vrednost, obresti, plač, socialnih prispevkov
  • izdelava poročil za Banko Slovenija, medletnih bilanc in zaključnega računa
  • knjiženje prejetih in izdanih računov, potnih nalogov, drugih listin
  • ter vsa ostala računovodska in knjigovodska dela in svetovanje na področju računovodstva in knjigovodstva s ciljem optimizirati poslovanje in doseči večjo dobičkonosnost. 

Poiščite podjetje, ki vam bo zagotovilo storitev primerno vaši dejavnosti, načinu in obsegu poslovanja, pri tem pa skrbelo, da vam bo storitve ponudilo po za vas sprejemljivih cenah in vedno na visokem nivoju. 

Mnogi ponudniki specializirani za računovodske in knjigovodske storitve, vam bodo ponudili tudi storitve na področju revizije in administrativne storitve. V dodatni ponudbi številni za zadovoljstvo svojih strank skrbijo s svetovalnimi storitvami na področju davkov, kadrovanja in poslovanja, uporabljajo sodobno programsko opremo, s katero zmanjšujejo vaše stroške in omogočajo velik prihranek vašega časa, po dogovoru pa dela opravijo tudi na vašem naslovu ali uredijo prevzem in dostavo dokumentacije.

Odločite se za knjigovodske in računovodske storitve po svoji meri in jih zaupate ponudniku, ki ga boste najhitreje našli s pomočjo portala Moja dejavnost, saj lahko za različna podjetja na tem področju na enem mestu preverite njihove reference, izkušnje strank ipd.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju