Gradbeništvo in nepremičnine

Gradbeništvo in nepremičnine
Izdelava pohištva po meri in stavbno pohištvo

Izdelava pohištva po meri in stavbno pohištvo

Se veselite vašega novega doma? So gradbena dela, elektro- in vodovodne inštalacije končane, ter položene talne obloge, sedaj pa je na vrsti pohištvo? Se veselite izbiranje kosov za vaš dom, ali vam to predstavlja nevšečnosti? Brez skrbi, s pravim mojstrom, ki vam bo prisluhnil in izdelal pohištvo po naročilu bo vse veliko lažje.

Poiščite stavbno pohištvo ali mojstre, ki vam izdelajo pohištvo po meri in se z njimi dogovorite za ogled. Vaš dom ali poslovni prostor je prostor, kjer preživite velik del dneva, naj bo prijeten, udoben in funkcionalen. Na izbiro imate podjetja, ki vam pohištvo izdelajo po vaših željah skladno s prostorom in namenom.


Izberite stavbno pohištvo po meri, ki bo odražalo vaš slog! Je le ta sodoben, klasičen?

Prisegate na moderno, sodobno in drzno ali ste ljubitelj dobre klasike, ki bi jo radi umestili v vaš dom? Z izbiro pravega mojstra je mogoče prav vse. Pred samo izdelavo, za lažje razumevanje pokažite skice ali primere fotografij in tako čim bolj podrobno orišite in opišite svoje zamisli. Če pa ste popolnoma brez idej ali ne veste kako bi se efektivno lotili opremljanja notranjosti, pa si lahko pomagate z dobrim arhitektom ali notranjim opremljevalcem.

Pri izbiri materialov, odtenkov in oblik se lahko prepustite nasvetom mojstrov, ali pa raziskujete sami, kaj bi bilo najbolj primerno za vašo kuhinjo, spalnico, otroško sobo, pisarno in druge prostore.

Pred samo izdelavo pohištva po meri pridobite nekaj ponudb, jih med seboj primerjajte, pozanimajte se o referencah, priporočilih in se odločite za mojstra, ki vam vzbudi največ zaupanja, se vam zdi najbolj kompetenten za vas ter vam bo znal s pomočjo svojega strokovnega znanja pravilno svetovati in vas usmerjati pri odločitvah.


Izbira stavbnega pohištva po naročilu naj bo premišljena

Pohištvo boste uporabljali vsakodnevno, zato je pomembno, da pred izbiro pretehtate svoje opcije in ste v odločitev prepričani, saj je finančno kar velik zalogaj, če bi ga menjali pogosteje. O večjih kosih dobro premislite, naj bodo nevtralne barve, dodatke pa lahko popestrite z bolj drznimi, izstopajočimi barvnimi odtenki in jih nato priložnostno menjate.

Zavedamo se, da je veliko ponudnikov izdelave stavbnega pohištva po naročilu na tržišču, ki obljubljajo široko paleto storitev, veliko je dobrih in nekaj najboljših. Pri nas pa so združeni vsi na enem mestu.

Naj bo vaša izbira premišljena in preudarna. Vzemite si čas in preglejte tako ponudnike, materiale in ureditev prostorov pri sosedih, sorodnikih in prijateljih. Povprašajte jih na kaj morate biti pozorni pri naročanju pohištva po meri in če je karkoli kar bi oni spremenili ali naredili drugače.

Naj vam služi kot navdih vaš življenjski slog. Izhajajte iz sebe, vi ste tisti, ki bo uporabljal in koristil izdelano pohištvo po meri.
Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju