Turizem in gostinstvo

Turizem in gostinstvo
Catering, priprava in dostava hrane

Nimate časa ali volje, da bi kuhali in si želite že pripravljeno okusno hrano naročiti domov ali v pisarno?

Organizirate dogodek, na katerem je potrebno poskrbeti za pogostitev v obliki toplega ali hladnega bifeja? 

Potrebovali boste catering oziroma restavracijo, ki pripravlja in dostavlja hrano.

Priznane, kvalitetne in ugodne ponudnike boste vse našli na enem mestu, na portalu Moja dejavnost v kategoriji Catering, priprava in dostava hrane.

Catering, priprava in dostava hrane

Pogostitev s hrano in pijačo oziroma catering je sestavni del najrazličnejših dogodkov, pa naj gre za konference, konvencije, seminarje, poroke, bankete, maturantske plese ... Pripravljene hladne in tople jedi catering služba dostavi na izbrano lokacijo, na kraju samega dogodka pa poskrbi še za privlačen izgled hrane, dekoracijo in po dogovoru postrežbo. 

Ni pa catering edina gostinska storitev, ki se izvaja na terenu. Za vse, ki nimate časa ali zaradi katerih drugih razlogov ne kuhate doma oziroma ne obiščete restavracije osebno, so na enem mestu zbrani ponudniki iz vašega kraja, ki vam hrano hitro in ugodno dostavijo. 

Če je bila včasih najbolj priljubljena dostava pic, danes priprava in dostava hrane poteka za najrazličnejše jedi in specialitete različnih kuhinj (mehiška, kitajska hrana, hamburgerji, hitra hrana, pice, žar specialitete..).

Ni važno kaj vam zadiši, če je v vašem kraju ponudnik s hitro dostavo, ga boste najhitreje našli na portalu Moja dejavnost. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju