Dodaj svoje podjetje
Dober zobozdravnik Koper |

KRISTINA ZIGANTE dr. dent. med. zobozdravstvena dejavnost smo dober zobozdravnik, ki mu Koper zaupa že več let, saj s celovitimi, profesionalnimi storitvami nudimo popolno zobozdravstveno oskrbo na visokem nivoju. 

V našo sodobno opremljeno ordinacijo se pacienti vračajo brez strahu, saj se jim individualno, strokovno in prijazno posvetimo ter zagotavljamo neboleče zobozdravstvene postopke.

Naše delo temelji na izkušnjah in znanju, kar nam omogoča, da zagotavljamo visoko kvalitetne usluge in ostajamo dober zobozdravnik Koper, ki ga boste tudi vi z veseljem priporočali. 
dober-zobozdravnik-koper_1

Dober zobozdravnik Koper

Če se sprašujete kateri je dober zobozdravnik, Koper pa mesto kjer ga iščete, ste na pravem naslovu.

Nudimo storitve konzervative, protetike in endodontije. 

Dober zobozdravnik Koper smo vam na voljo po predhodnem dogovoru. Samo tako vam lahko zagotovimo celostno obravnavo ter učinkovito poskrbimo za vaš zdrav in lep nasmeh.

Sprejemamo paciente s koncesijo, zobozdravnik Koper pa je na voljo tudi samoplačnikom, izven navedenega koncesijskega delovnega časa. 

Pokličite nas ali nam pošljite e-sporočilo in v najkrajšem možnem času vas bomo sprejeli. 

Koncesijski delovni čas: 
Ponedeljek: 7:00-13:30
Torek: 13:00–20:00
Sreda: 13:00–20:00
Četrtek: 7:00–13.30
Petek 7:00–13.30
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Potrebujem zobozdravnika v Kopru, ker sem se preselila na Obalo.

Želela bi zobozdravnika s kocesijo v Kopru,ker sem se preselila na Obalo. Poleg tega sem pacientka dr. Binterja (iz MG Dentala). Tam so mi povedali da ima ordinacijo tudi pri vas, kar bi mi zelo ustrezalo, da mi ni potrebno zaradi kontrol v Ljubljano.

Odgovor - KRISTINA ZIGANTE dr.dent.med.

Pozdravljeni, lepo prosim, da nas kontaktirate na tel.št. 041 600 149. Hvala in lep pozdrav


popravilo zob

pozdravljeni, zaradi strahu in sramote stopiti pred zobozdravnika, imam katastrofalno stanje zob in me zanima če sprejemate nove paciente na koncesijo? Hvala za odgovor in lep pozdrav, MM

Odgovor - KRISTINA ZIGANTE dr.dent.med.

Pozdravljeni,rešeno po tel.


Popravilo zob

Pozdravljeni, imam kar nekaj pokvarjenih zob in zaradi tega se ne morem niti smejat, in to že dolga leta.Imeti lepe zobe so moje sanje.Do sedaj sem naletela samo na slabe izkušnje.Sedaj imam dobro zobozdravnico, vendar me naroča na 4 mesece, zaradi prezasedenosti.Imam kar nekaj nujnih popravil in me zanima če bi me vi lahko pogosteje sprejemali in pozdravili zobe. Je možno na koncesijo? Vnaprej hvala in prijazen pozdrav,Patricija

Odgovor - KRISTINA ZIGANTE dr.dent.med.

Pozdravljeni, Rešeno po tel.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si