Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Mizarstvo in mizarski servis Jože Hren s.p. Dober mizar Savinjska

5 / 2 ocen Oceni
Obrnite se na podjetje Mizarstvo in mizarski servis Jože Hren s.p. če iščete dobrega mizarja na Savinjskem, ki vam lahko izdela pohištvo po meri. Dober mizar Savinjska Sanjate o �... Preberi celoten opis
 • mizar
 • pohištvo po meri
 • popravilo pohištva
Prikaži več Prikaži manj
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Dober mizar Savinjska

Obrnite se na podjetje Mizarstvo in mizarski servis Jože Hren s.p. če iščete dobrega mizarja na Savinjskem, ki vam lahko izdela pohištvo po meri.

Dober mizar Savinjska

Dober mizar Savinjska

Sanjate o čudoviti notranji opremi za svoj dom, vendar pravih kosov ne najdete v nobenem pohištvenem salonu? Imate specifičen okus, morda prostorsko stisko in zato iščete unikatne kose pohištva, ki so povsem prilagojeni vašim prostorom? Poiščite pomoč dobrega mizarja, na Savinjskem smo to mi!

V mizarski delavnici Mizarstvo in mizarski servis Jože Hren s.p. v Zrečah združujemo bogato mizarsko znanje in izkušnje, tako da zagotavljamo popolne izdelke po strankinih željah. 

Prepoznavni smo kot dober mizar na Savinjskem, saj imamo po vsej regiji zadovoljne stranke, ki nas priporočajo, ker smo jih prepričali s kvaliteto, ugodnimi cenami in kratkimi roki izdelave.

Mizar Savinjska

Tudi vi ne boste razočarani, če boste pri nas naročili pohištvo po meri. Iz najboljših materialov, natančno in po vašem okusu vam izdelamo: 

 • kuhinje,
 • spalnice,
 • dnevne sobe,
 • otroške in mladinske sobe,
 • vgradne omare,
 • notranja in vhodna vrata,
 • ograje,
 • stopnice.

Kot dober mizar tudi svetujemo, da je končni izdelek le najboljši, da s pohištvom maksimalno izkoristite prostor in dobite največ udobja.

Poznamo najnovejše oblikovne trende, obvladamo pa tudi klasične izbire, tako da vam pomagamo najti prave kombinacije opreme in pohištva, da boste dobili brezčasne rešitve, ki se jih ne boste naveličali. 

Mizarstvo Savinjska

Mizarstvo Savinjska

S pohištvom po meri opremljamo stanovanjske in poslovne objekte, vse to pa vedno v rokih in po dostopnih cenah, kar so le še dodatni razlogi, da izberete nas, če je dober mizar Savinjska, kar iščete. 

Ponosni smo, da smo postali sinonim za "dober mizar Savinjska", trudimo pa se tudi, da postajamo prepoznavni po vsej ostali Sloveniji. Poleg izdelave nudimo tudi popravilo pohištva.

Kontaktirajte nas, da vam pokažemo svoje odlične reference, ki potrjujejo da smo dober mizar na Savinjskem, ki mu lahko popolnoma zaupate. Veseli bomo sodelovanja z vami!

Dobro mizarstvo Savinjska

Povpraševanja

Ocene 2

NT
5 / 2 ocen

Dober mizar Savinjska

najboljši v zrečah najcenejši in super naredijo zelo lepo pohištvo

ND
5 / 2 ocen

Izdelava pohištva po meri Savinjska

Želeli smo pohištvo po naročilu za otroško sobo, izdelali so vse kot smo naročili, sobica je zelo lepa, hčerki pa sta tudi zadovoljni.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje