Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Predstavite svoje podjetje pri nas

Se soočate z vedno večjo težavo, kako ostati relevantni v času, ko je trg (pre)nasičen s podobnimi ponudniki? V dobi digitalizacije, ko vedno večji del dneva preživimo za računalnikom ali na telefonu, je uporaba spleta postala vedno bolj razširjena. V korak s časom so prisiljena stopiti mnoga podjetja in cele panoge, kot je tisk, ki ga vedno bolj nadomešča branje novic na spletu.

Podobno velja tudi za oglase, saj nas vedno več informacije o novih izdelkih in storitvah išče na spletu. Prav zato je za vsako uspešno in prepoznavno podjetje ključnega pomena, da ima urejeno spletno stran oziroma svoje izdelke in storitve premišljeno oglašuje na spletnih portalih, kot je Moja Dejavnost, kjer se preprosto registrirate v nekaj korakih.

Moja Dejavnost je spletni portal za:

  • podjetja, ki želijo z informacijami o svojih storitvah in izdelkih doseči svojo ciljno publiko v čim večjem obsegu,
  • iskalce različnih storitev ali izdelkov, ki lahko s pomočjo portala poiščejo najboljše ponudnike v svoji bližini.

Bodite vidni med zadetki na Googlu

Večina uporabnikov za brskanje po spletu uporablja spletni brskalnik Google, ko iščejo ponudnika, storitev ali izdelek.  Najbolj uspešna podjetja so tista, ki poskrbijo za svojo vidnost in se s svojimi oglasi pojavijo med temi zadetki. 

Google si lahko predstavljate kot ogromno reklamno tablo, ki jo vsak dan vidi več milijonov ljudi. Tudi slovenski Google vsak dan uporablja več sto tisoč ljudi, prav vsi pa so vaše potencialne nove stranke, če jih prepričate v kvaliteto svojih storitev ali izdelkov in konkurenčne cene. A vse to je mogoče le, če ste vidni na tej spletni reklamni tabli, za katero se hkrati poteguje nešteto podobnih ponudnikov.

Google ima nešteto zakonitosti, ki narekujejo, katere spletne strani in oglasi se bodo prikazali med rezultati, zato je za mnoga podjetja prva stran Googla popolnoma nedosegljiva. Portal Moja dejavnost vam lahko pomagamo doseči vidno mesto na najbolj obiskanih brskalnikih. 

Moja Dejavnost – imenik najboljših ponudnikov v bližini

Portal Moja Dejavnost vsak dan obišče vedno več uporabnikov, ki v svoji bližini iščejo najboljše izvajalce storitev in ponudnike izdelkov. Portal deluje kot spletni imenik, v katerem je podjetja mogoče najti glede na panogo, specifično storitev, pa tudi kraj, kjer storitve nudi.

Z registracijo v spletni imenik na portalu Moja Dejavnost tako svoje podjetje postavite na virtualni zemljevid, da vas lažje najdejo vsi, ki na območju vašega poslovanja potrebujejo vaše storitve ali izdelke in vam z le nekaj kliki pošljejo povpraševanje.

Moja Dejavnost je odlična rešitev za podjetja, ki nimajo svoje spletne strani ali socialnih medijev, vendar tudi v nasprotnem primeru registracija na portalu prinaša veliko prednosti, saj se profili podjetij na Moji Dejavnosti redno pojavljajo na samem vrhu zadetkov na Googlu, kar pa pogosto ne drži za spletne strani in socialne medije podjetij.

Ponudniki, vredni zaupanja

Portal Moja Dejavnost ne deluje na način »pay per click« (plačaj na klik) in se ne pojavlja med plačanimi oglasi. Taki oglasi so pogosto namenoma spregledani, saj se uporabniki zavedajo, da so ti oglasi plačani, in jim zato ne zaupajo.

Podjetja, ki so registrirana na portalu Moja Dejavnost, se pojavljajo med organskimi zadetki, torej zadetki, ki so jih uporabniki kliknili sami. Taki zadetki so veliko bolj avtentični, saj so se na prvi strani Googla pojavili zaradi dejanskega zanimanja, zato jim tudi uporabniki veliko bolj zaupajo.

Tako boste prihranili veliko denarja pri oglaševanju, vaše podjetje pa bodo potencialne nove stranke ocenile kot zaupanja vredno in v veliko večjem številu obiskale vaš profil. Posledično bo zato o vašem podjetju ter storitvah in izdelkih izvedelo veliko več ljudi, zato se vam bo registracija na portalu Moja Dejavnost zelo hitro obrestovala.

Z Mojo Dejavnostjo do novih strank

Ne glede na to, ali nudite storitve za podjetja ali fizične osebe, je pomembno, da redno pridobivate nove stranke in poslovne partnerje, s katerimi lahko pospešite rast svojega podjetja in povečate dobiček. Da bi vas nove stranke lahko našle, pa je pomembno, da dosežete pravo publiko, ki išče vaše storitve ali izdelke.

Na portalu Moja Dejavnost si lahko ustvarite profil, ki ga lahko uporabljate kot spletno stran svojega podjetja, na njem pa svoje podjetje oglašujete tako, da vas bo našla vaša ciljna publika.  Tako lahko denimo kot izvajalec zaključnih gradbenih del iz Maribora oglašujete svoje storitve slikopleskarstva, fasaderstva, polaganja knaufa, da vas bodo našle prav tiste stranke, ki iščejo ponudnike tovrstnih del v okolici Maribora. 

Seveda pa je portal Moja Dejavnost odličen tako za B2C (sodelovanje med podjetji in strankami) kot B2B (sodelovanje med podjetji). Tako lahko najdete nove poslovne partnerje, s katerimi boste sodelovali pri svojem proizvodnem procesu, podjetja za transport in skladiščenje, računovodstva …

Ne glede na velikost vašega podjetja ali dejavnost, s katero se ukvarjate, boste našli prave stranke in poslovne partnerje, ki želijo sodelovati z vami.

Profil vašega podjetja na portalu Moja Dejavnost

Ob registraciji na portalu Moja Dejavnost vaše podjetje prejme svoj uporabniški profil, na katerem bodo navedeni vsi kontaktni podatki, ki ste jih objavili, in delovni čas, ob kakršni koli spremembi pa jih lahko prosto posodabljate, da vas bodo potencialne stranke vedno lahko brez težav kontaktirale.

Na vašem profilu se bo nahajala tudi galerija fotografij, s katerimi lahko obiskovalce prepričate v naročilo vaših storitev ali nakup vaših izdelkov. Fotografije lahko spreminjate in dodajate sami, da bodo obiskovalci vašega profila vedno na tekočem z vašo ponudbo.

Ker so na vaših oglasih navedeni vsi kontaktni podatki vašega podjetja, ki ste jih objavili, vas bodo potencialne stranke brez težav kontaktirale, povpraševanje pa vam lahko pustijo tudi preko spletnega obrazca na dnu vašega oglasa, ki jih prejmete na vaš elektronski naslov.  Odgovarjanje na povpraševanje je zelo preprosto, v svoje odgovore s ponudbo pa lahko dodajate tudi priponke.

Registrirajte svoje podjetje, ga postavite visoko med rezultati iskanja in izboljšajte svoj doseg strank, ki iščejo ponudnika, kot ste vi. To lahko v le nekaj korakih storite tukaj.