Dodaj svoje podjetje
Zobozdravnik na koncesijo Maribor

MAJOMA, d.o.o.


Betettova ulica 11, 2000 Maribor

Zobozdravnik na koncesijo Maribor |

Se sprašujete, kateri je dober zobozdravnik na koncesijo v Mariboru za odrasle? Potem nas obiščite v ordinaciji MAJOMA, d.o.o.

Smo izkušeni specialisti na področju zobozdravstvenih storitev, kar vam bodo potrdili mnogi naši zadovoljni pacienti.

Tudi vi se ne rabite več bati zobozdravnika, saj bomo pri nas poskrbeli za celovito, prijazno, individualno in nebolečo ter učinkovito zobozdravstveno obravnavo. 

zobozdravnik-s-koncesijo-maribor_5

Zobozdravnik s koncesijo Maribor 

Zakaj se odločite za nas, če je zobozdravnik s koncesijo Maribor kar iščete?

Potrudimo se, da vas na preglede naročimo v najkrajšem možnem času ter hitro odpravimo kakršne koli težave, ki jih imate z zobmi.

Pri delu uporabljamo samo kakovostne materiale, naša ordinacija pa je opremljena z najsodobnejšo opremo in zobozdravstvenimi pripomočki, tako da vse storitve izvedemo na visokem nivoju kakovosti in strokovnosti, vam pa je med pregledom povsem udobno. 

Za dodatne informacije vezane na zobozdravnik s koncesijo Maribor, nas pokličite, nam pišite ali nas obiščete na lokaciji: Betettova ulica 11, Maribor. Poskrbeli bomo za vaš zdrav in lep nasmeh!

Delovni čas: 
Ponedeljek:14:00–20:30
Torek:14:00–20:30
Sreda:07:00–13:30
Četrtek:07:00–13:30
Petek:07:00–13:30

 • pon

  14:00–20:30

 • tor

  14:00–20:30

 • sre

  07:00–13:30

 • čet

  07:00–13:30

 • pet

  07:00–13:30

 • sob

  /

 • ned

  /

Povpraševanje

Pozdravljeni, sem brez zobozdravnika in me zanima če se lahko naročim pri vas. Hvala in lp. Katja Goričan, 19 let


Iskanje novega zobozdravnika

Pozdravljeni, zanima me če še sprejemate paciente na koncesijo v Mariboru ? Kdaj bi se lahko naročila in kje? Po bivanju v tujini iščem novega zobozdravnika. Lep pozdrav in hvala za odgovor. Monika


bolečine

danes ste dežurni do kolikih ?


Povpraševanje

Pozdravljeni, trenutno sem še brez osebnega zobozdravnika in me zanima, če morda sprejemate nove paciente preko koncesije? Hvala za odgovor. Lep pozdrav, Damijan Š.


zdravljenje 7., desno, zgoraj

Spoštovani, imam odprt zob, težavo so mi 2x reševali na urgenci. Trenutno še jemljem antibiotike, ker sem imela močno otečeno desno ličnico. Sedaj bi nujno potrebovala nadaljnje zdravljenje še živega, na dotik tudi bolečega zoba, če je možno na koncesijo. Lepo Vas pozdravljam, Bojana


Iščem novega osebnega zobozdravnika

Če imate prosto, bi bila zelo vesela. Lep pozdrav, Tanja Kocjan


Naročanje

Zanima me ali bi se lahko naročila oktobra na pregled zob. Najlepša hvala. Trenutno živim v Sloveniji in nimam svojega zobozdravnika. Sem dolgo let delala na Portugalskem in ga ponovno iščem.


Zdravljenje in puljenje zob!

Spoštovani,zanima me čakalna doba na koncesijo,ker bi rabila hitro pomoč imam tažave z zobmi,nimam pa še zobozdravnika ker sem med tistimi ki se bojijo,hvala za odgovor.LP.Mimi


vsi zobje

Pozdravljeni,nujno potrebujem zobozdravnika.naj omenim,da imam zelo velik strah pred zobozdravniki,tudi omedlim,zato sem pred 11 leti nehala obiskovati zobozdravnika.stanje mojih zob se je drastično poslabšalo med nosečnostjo,prvo in drugo,naj bi bilo zaradi tablet železa,ki sem jih jemala skoraj 4leta.pol zob sploh nimam,pol jih je pa v katastrofalnem stanju.Ker si želim zobe popravit oziroma nadomestit,potrebujem zobozdravnika.zelo me je sram,ker sem zobe zanemarila,zato imam tudi nizko samozavest.Potrebujem zobozdravnika brez očitkov,saj se sama predobro zavedam,da je krivda samo moja.Odlomila se mi je v celoti dvojka,dva dni nazaj,tako da res nujno potrebujem pomoč.Hvala.


Drugo mnenje

Pozdravljeni Rada bi prišla k vam na pregled in na drugo mnenje. Hvala . Lp.Lucija


naročanje

Spoštovani, prosim vas, če imate koncesijo, če bi lahko naročili mamo, za popravilo zob in izdelavo nove proteze.(dobila jo je pred petimi ali šestimi leti in jo zelo težko uporablja) Hvala in lep pozdrav, Jože Lük


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si