Dodaj svoje podjetje
ŽITO, D.D.

ŽITO, D.D.


Šmartinska cesta 154, 1000 Ljubljana
-

Temeljna filozofija Skupine Žito je varnost in kakovost naših izdelkov ter celotnega poslovanja, kar dokazujejo naši pridobljeni certifikati standardov kakovosti.

Kakovosti smo v Skupini Žito zavezani vsi. Naše delovanje pri tem usmerjajo načela, zaobsežena v Politiki kakovosti Skupine Žito.

Veliko truda vlagamo tudi v proizvodnjo BIO izdelkov. Seznam vseh BIO izdelkov najdete v priponki Eko certifikat, pogledate pa si lahko tudi certifikat za trženje BIO izdelkov na naši uradni spletni strani. Usmerjeni smo v uporabo slovenskih surovin, v kolikor pa niso na voljo, pa druge surovine z ustreznimi certifikati.

Poslanstvo Skupine Žito je zapisano v zavezi: »Jesti dobro, varno in sodobno«. V Skupini Žito ohranjamo slovensko kulinarično tradicijo ter jo bogatimo z razvojem in naprednimi dognanji sodobne prehrane. S certifikati kakovosti našim kupcem doma in v tujini zagotavljamo varno in kakovostno hrano.

Naš glavni cilj je zadovoljiti kupce, saj so ti edino merilo kakovosti naših proizvodov in storitev. Svojo konkurenčno prednost želimo obdržati in povečevati z nenehnim ugotavljanjem spreminjajočih se potreb kupca po novih izdelkih na osnovi žit, moke, testa, sladkorja in drugih.

Pri uresničevanju politike kakovosti nas vodi naša razvojna usmeritev v evropsko priznano podjetje, ki zmore s tradicionalnimi in sodobnimi prehrambenimi izdelki zadovoljevati potrebe porabnikov, slediti njihovemu okusu ter s tem ohranjati svojo konkurenčno prednost. Obenem se zavedamo, da je kakovost temeljno načelo vseh naših uspešnih konkurentov.

Kakovost zagotavljamo v vseh fazah našega poslovnega procesa. Vsi sodelavci podjetja prispevajo s svojim delom k uresničitvi politike kakovosti. Vsak zaposleni na svojem delovnem mestu odgovarja za kakovost svojega dela. Posebno pozornost namenjamo izboljšanju kakovosti in znižanju stroškov poslovanja. Če navkljub vsem ukrepom za zmanjševanje napak nastopijo težave, jih sistematično raziščemo in odpravimo.

Vodstvo aktivno podpira, nadzira in spremlja učinkovitost izvajanja sistema kakovosti.


  • pon

  • tor

  • sre

  • čet

  • pet

  • sob

  • ned

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

  • 059/365-660
  • info@mediaorbis.si