Dodaj svoje podjetje

Zaročni prstani Ljubljana  |

ATELJE DR Jewelry, Oblikovanje nakita, Lara Podvršič s.p. vam nudimo vse vrste zlatarski izdelkov. Najbolj smo znani po naših unikatnih zlatarskih izdelkih, kot so poročni prstani, pa tudi zaročni prstani Ljubljana so pri nas med zelo iskanimi izdelki. 

Vsako kos nakita oblikujemo z ljubeznijo, veliko mero pozornosti, natančnosti in kreativnosti, zato so čudovito in edinstveno darilo, lepo presenečenje pa so tudi zaročni prstani. Ljubljana z okolico nas dobro pozna po ponudbi:

 • poročni in zaročni prstani ter pripadajoč poročni nakit po meri
 • uhani
 • ogrlice
 • zapestnice
 • broške
 • drugi zlatarski izdelki oziroma nakit po naročilu


Zaročni prstani Ljubljana

Naši zaročni prstani Ljubljana so izdelani iz različnih plemenitih kovin v kombinaciji z dragimi kamni. 

Z znanjem, izkušnjami in kakovostjo, na katerih temelji naše delo, smo postali mojstri zlatarskega oblikovanja, iz katerega nastajajo čudoviti zaročni prstani Ljubljana. 


Zaročni prstani Ljubljana - unikatna ponudba na enem mestu

Sicer ameriška tradicija je tudi pri nas vse bolj priljubljena in se zanjo odloči vse več parov. Naši zaročni prstani Ljubljana jo z veseljem popestrijo.

Zaročni prstani Ljubljana so izdelani iz belega, rumenega pa tudi roza zlata in drugih zlitin ter plemenitih kovin. Če si želite, da bi bili čudoviti zaročni prstani Ljubljana zbrani na enem mestu, na voljo pa še pogovor z oblikovalko, ki vaše želje na koncu uresniči v popolnem kosu nakita za vas, ste na pravem naslovu. 

Zaročni prstani so v mestu Ljubljana in okolici na voljo v vsaki zlatarni, a ponudbe, kakršna je naša in kakršni so zaročni prstani Ljubljana pri nas, ne boste zlahka našli. 

Največ nam pomeni vaše zadovoljstvo, ter da smo po priporočilih zadovoljnih strank, prvi in edini naslov, ko iščete zaročni prstani Ljubljana. 


Zaročni prstani Ljubljana - ljubezenska obljuba in neprecenljiv kos nakita

Zaročni prstani Ljubljana so oblikovani tako, da jih lahko kasneje dopolnite še s podobnimi poročnimi. V ateljeju smo mnenja, da je ljubezen treba okronati z unikatnim nakitom, zato so zaročni prstani Ljubljana edinstveni, neponovljivi, nezamenljivi in neprecenljivi. 

Naš atelje je znan po tem, da v njem nastajajo sodobni in povsem edinstveni zaročni prstani. Pomembno nam je, da zaročni prstani Ljubljana presežejo vaša pričakovanja ter da zadovoljijo vaš okus. Prepričani smo, da zaročni prstani ne bodo edini kos nakita, ki ga boste kupili pri nas, pač pa da se boste vedno znova radi vračali, kot mnoge druge stranke.


Unikatni zaročni prstani Ljubljana - neprecenljiva vrednost po dostopni ceni

Zaročni prstani Ljubljana so dostopni po konkurenčnem ceniku, saj si vaša boljša polovica zasluži najlepši kos nakita. 

S posluhom in prijaznostjo do strank pristopimo individualno, z veseljem vam pokažemo, kateri prstani so postali sinonim za zaročni prstani Ljubljana in vam predstavimo svoje ideje ter prisluhnemo vašim. 

Obiščite nas, če vam zaročni prstani delajo preglavice. Izdelali bomo zaročni prstan, ki mu ne bo mogla reči ne. 

Prepričani smo, da bodo naši zaročni prstani Ljubljana, razveselili zaročenko s še tako zahtevnim okusom. 

Če cenite delo mladih slovenskih oblikovalcev, če imate razvit unikaten čut za estetiko in ste ljubitelj ali ljubiteljica posebnega nakita, kosov, ki izstopajo, bose z našim ateljejem odlično sodelovali. 

V galeriji si oglejte, kakšni zaročni prstani so bili že izdelani pri nas in nas pokličite za naročila ali dodatna vprašanja. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Zaročni prstani Ljubljana

Zaročni prstani moškim delajo preglavice, vendar z pomočjo ateljeja je lahko prav enostavno!


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si