Dodaj svoje podjetje

Vpihovanje celulozne izolacije |

Na naše podjetje MONTAŽER ZALOŽNIK, D.O.O. se obrnite za ugodno, kvalitetno in kvalitetno vpihovanje celulozne izolacije.

Imamo dolgoletne izkušnje, smo strokovno usposobljeni, pohvalimo pa se lahko tudi z odličnimi referencami. 

Vpihovanje celulozne izolacije izvedemo hitro, ugodno in kvalitetno. 

vpihovanje-celulozne-izolacije_2

Vpihovanje celulozne izolacije

Katere so prednosti celulozne izolacije?

Dobra izolacija objekta je izredno pomembna, saj doprinese k varčevanju z energijo. Vrhunski slovenski produkt, ki ga pri svojem delu uporablja vse več strokovnjakov, velja za naravno izolacijo, ki je narejena iz recikliranega časopisnega papirja, kar pomeni, da za njeno proizvodnjo narave ne izčrpavamo. Zaradi naravnih lastnosti in dejstva, da je izolaciji dodana borova sol, je le-ta naravni konzervans kar pomeni, da je odporna na plesni in insekte. Uporablja se tako pri novogradnjah kot sanaciji obstoječih objektov. Pri slednji je mogoče pridobiti tudi sredstva iz EKO  sklada, kar je še dodaten razlog za izbiro. Celulozna izolacija je pogosta izbira tudi v primeru izolacije prostorov v konstrukcijah, pri vseh vrstah streh, medetažnih plošč, stenskih oblog pregradnih sten, talnih ploščah, ... Postopek vnosa je izredno enostaven, zaradi goste in kompaktne vgradnje pa nudi odlično toplotno in zvočno zaščito.

Ščit pred propadanjem: v primerjavi z ostalimi naravnimi izolacijami, celulozna sprejme približno enkrat več vlage, v primerjavi z mineralno volno pa tudi štirikrat več. Njena struktura je namreč takšna, da je pri 40 % vlažnosti še vedno suha na dotik.

Ne plesni in ne gori: čeprav bi marsikdo mislil, da bo takšna izolacija zaradi dejstva, da je iz recikliranega časopisnega papirja gorela, to ne drži. Kosmi so namreč impregnirani z borovo soljo in v primeru stika z ognjem zooglenijo, zaradi česar se uvrščajo v požarni razred B2, kot steklena volna. Ne samo to – v primerjavi z mineralnimi izolacijami se je odrezala veliko bolje. 

Obenem pa je borova sol tudi dober naravni impregnator pred škodljivci in plesnijo, zato ta izolacija velja kot trajen material. Preprečuje pregrevanje: ker je celuloza sestavina lesa in ker toplota skozi les in lesne materiale prehaja veliko počasneje kot skozi kamen (kamena in steklena volna), bo manjša tudi poraba energije za ogrevanje. Fazni zamik pri 30cm sloju je približno 12ur.

Izolacija se ne poseda: izolacija se vgrajuje v raztresenem stanju, po vgradnji pa nastane kompaktna plošča po meri prostora in se tesno prilega vsakršni konstrukciji, izvedba je enostavna in ne škodi zdravju. 

Za vse dodatne informacije, kako poteka vpihovanje celulozne izolacije, nas kontaktirajte. Z veseljem vam predstavimo vse prednosti postopka, ga zanesljivo izvedemo in poskrbimo, da ste s končno rešitvijo popolnoma zadovoljni. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si