Dodaj svoje podjetje

Vinotoč Mak |

Vinotoč Mak delovni čas:

Goste sprejemamo vsak petek in soboto od 15. do 22. ure, v nedeljo in ob praznikih pa od 15. do 20. ure. Sprejemamo tudi skupine, saj imamo na voljo več ločenih prostorov.

Ponudba:

Postrežemo z narezkom in domačo kuhano klobaso, kruhom iz krušne peči in z gibanico, po predhodnem dogovoru se lahko okrepčate tudi z domačimi kolinami. Poleg vinogradništva vzrejamo tudi svinje, ki jih doma predelamo v meso iz tunke, klobase in suho meso. Na vinotoču nudimo tudi vsa buteljčna vina in odprto vino, ki ga lahko poskusite tudi v številnih mariborskih in okoliških gostinskih lokalih.

Naša kmetija se nahaja na SV delu Slovenije, v neposredni bližini Maribora. V tem koncu Slovenije obstaja priimek Mak že dobrih 500 let in predniki so bili prav tako kmetje. Vsaka generacija je obdelovala košček vinograda.

Z vinogradništvom se aktivno ukvarjamo že več kot 30 let.

Naši vinogradi rastejo na 12-ih hektarjih na Vodolah, v Malečniku, pod znano romarsko cerkvijo na Gorci (v Malečniku) ter na, po renskem rizlingu zelo znani, vinogradniški legi v Celestrini. Grozdje pridelamo in predelamo doma, vina donegujemo v lastni kleti. Prodajamo jih kot buteljčna, v litrski embalaži in kot odprto vino. Pridelujemo tudi penino po klasični metodi.

Poleg dobre hrane in pijače boste imeli od nas še čudovit razgled na Pohorje in Maribor z okolico.

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

  • 059/365-660
  • info@mediaorbis.si