Dodaj svoje podjetje
ZASEBNI VRTEC PINGVIN, zavod za kulturo, izobraževanje in predšolsko vzgojo

ZASEBNI VRTEC PINGVIN, zavod za kulturo, izobraževanje in predšolsko vzgojo


Popovičeva ulica 16, 1000 Ljubljana
Varstvo otrok Ljubljana Bežigrad |

Smo manjši ZASEBNI VRTEC PINGVIN za Bežigradom, organiziran v prenovljeni vili z lepim vrtom, katerega obdaja čudovita mavrična ograja iz pisanih barvic. Vpisujemo otroke druge starostne skupine oziroma od dopolnjenega tretjega leta dalje. Že vrsto let nas starši poznajo po tem, da pri nas poteka kvalitetno, zabavno in varno varstvo otrok Ljubljana Bežigrad.

Naša posebnost je, da otroke sprejemamo že v mesecu juliju, tako da so s septembrom že uvedeni v ritem življenja v vrtcu in varstvo nemoteno poteka.

Zavedamo se, da je uvajanje otroka v vrtec ahko, ne le zanj, ampak tudi za Vas starše, stresno obdobje, zato se na najrazličnejše načine vedno potrudimo, da se pri nas vsi dobro počutite. 

Na pravem naslovu ste, če iščete najboljše varstvo otrok, Ljubljana Bežigrad pa je območje kjer potrebujete vrtec!
Varstvo-otrok-Ljubljana-Bezigrad_3

Varstvo otrok Ljubljana Bežigrad

Pri nas delujejo 3 skupine - rumeni, modri in vijoličasti pingvini.

Program smo oblikovali tako, da se otroci že pri nas, v vrtcu, udeležijo številnih dejavnosti, ki bi jih sicer morda obiskovali v popoldanskem času (glasbene urice, tenis, jezikovna šola, lutkarstvo, umetnostna vzgoja...). S tem razbremenimo starše v popoldanskih urah, da namesto, da bi otroke vozili na različne dejavnosti raje z njimi kvalitetno preživijo čas. 

Naša največja prednost so majhne skupine, kar omogoča veliko individualnega dela z otroki in vsakodnevno učenje angleškega jezika, ki poteka na otrokom prijeten in igriv način. 

Vrtec je opremljen tudi z otroškimi igrali, obdaja pa ga lepo, staro sadno drevje, da je tudi varstvo otrok na prostem prijetno in zabavno. 

Nahajamo se v mirni ulici, na Popovičevi 16 v Ljubljani, na voljo pa je tudi ENOTA PUHEK na naslovu Kamniška ulica 4, 1000 Ljubljana. 

Če varstvo otrok Ljubljana Bežigrad odpira kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili, dodatne informacije vezane na varstvo otrok Ljubljana Bežigrad pa najdete tudi na naši spletni strani. 
 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si