Dodaj svoje podjetje
CVETLIČARSTVO, PRODAJA KMETIJSKEGA MATERIALA IN DNEVNI BAR "MATKO" BERNARDA MATKO S.P.

CVETLIČARSTVO, PRODAJA KMETIJSKEGA MATERIALA IN DNEVNI BAR "MATKO" BERNARDA MATKO S.P.


Kapca, Glavna ulica 44, 9220 Lendava

Urejanje okolice Celje |

V podjetju CVETLIČARSTVO, PRODAJA KMETIJSKEGA MATERIALA IN DNEVNI BAR "MATKO" BERNARDA MATKO S.P. smo se tekom uspešnega in dolgoletnega poslovanja specializirali za urejanje okolice v Celju in okolici.

Dosegljivi smo za podjetja in posameznike, ki si želijo uživati v idilično urejenem vrtu oziroma prijetno zasajeni okolici.

Nikar torej ne odlašajte s povpraševanjem, če vas zanima dobra in ugodna ponudba za urejanje okolice v Celju. Z veseljem bomo uresničili vaše želje in poskrbeli, da boste na svojem vrtu resnično uživali ter bo dvigoval bivalno udobje. 

urejanje-okolice-celje_5

Urejanje okolice Celje

Če iščete strokovnjaka za urejanje okolice, Celje pa je mesto kjer storitev potrebujete, z veseljem poskrbimo, da boste z našo ponudbo in izvedbo storitev popolnoma zadovoljni. 

Naše delo temelji na kakovosti, strokovnosti in stroškovno ugodnih storitvah, zato nas za urejanje okolice Celje izbere vsak dan večje število zadovoljnih strank. Bodite med njimi tudi vi!

Poskrbimo za načrtovanje, urejanje in vzdrževanje vašega vrta ali okolice poslovnih objektov, pri tem pa vedno upoštevamo individualne želje naročnikov, saj vemo, da so zadovoljne stranke naše najboljše priporočilo za uspešno delo v prihodnosti. 

urejanje-okolice-celje_9

Še nekaj razlogov, da urejanje okolice v Celju zaupate nam: 

 1. Smo hitro odzivni in prilagodljivi glede terminov izvedbe del.
 2. Imamo bogate delovne izkušnje in poglobljeno znanje na področju zasaditve rastlin in urejanje okolice. 
 3. Boljšega razmerja med kakovostjo in ceno za urejanje okolice v Celju ne boste našli. 
 4. Imamo lastno drevesnico in cvetličarno.
 5. Imamo odlične reference. 
 6. Na prvo mesto postavljamo zadovoljstvo stranke. 

Pokličite nas, če vas zanima ponudba za urejanje okolice Celje, z veseljem se dogovorimo za BREZPLAČNI OGLED IN SVETOVANJE, nato pa realiziramo urejanje okolice skladno z dogovori. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si