Dodaj svoje podjetje

Upravljanje stavb je za podjetje TAMSTAN, d.o.o., ki se ukvarja z upravljanjem stanovanjskih in poslovnih stavb ena od glavnih dejavnosti. Upravljanje večstanovanjskih stavb je dejavnost, za katero smo tako kadrovsko kot tudi strojno povsem usposobljeni in opremljeni.


Večina v družbi zaposlenih dela na upravljanju stavb, saj se zavedamo, da morajo vsa dela na objektih potekati z najkrajšim možnim zamikom, ravno tako pa je potrebno vzdrževati stike z lastniki.
V vseh teh letih, kar skrbimo za upravljenje stavb, smo se specializirali tudi za upravljanje s kurilnicami, saj na ta način omogočimo našim strankam, da vse storitve dobijo na enem mestu in ne potrebujejo iskati enega izvajalca za kurjavo, drugega za čiščenje, tretjega za vzdrževanje objekta.
Imamo bogate izkušnje ter vsa dovoljenja za vzdrževanje in obratovanje večstanovanjskih in poslovnih stavb.

Sodelujemo z lastniki stanovanj in poslovnih prostorov, saj se zavedamo, da je prava in hitra informacija tista, ki poskrbi za kar najmanjšo škodo ali slabo voljo. V primerih nujnih ukrepov, kot so npr. razlitja in podobno, pa seveda najprej ukrepamo in šele potem obveščamo. S takim načinom dela se zmanjša sama povzročena škoda na minimum.

Pod upravljanje stavb spadajo tudi planska in ostala dela s področja načrtovanja. Planirajo se npr. stroški in obnovitvena dela za naslednje leto in pa tudi za naslednjo petletko, saj se morajo
priprave za večje investicije pričeti dovolj zgodaj. Vse naše predloge in predloge morajo potrditi skupnosti stanovalcev oz. lastnikov
omenjenih objektov, zato vedno skrbimo za dobro komunikacijo med vsemi vpletenimi.

Vedno, kadar se lastniki zavedajo svoje odgovornosti in dolžnosti do nepremičnine in ne samo svojih pravic, je možen celovit dogovor in pogovor.  S pogovorom se doseže stanje, ki poskrbi, da se objekt pravilno in pravočasno sanira oz. objekt ne propada. Vedno poskrbimo, da so za vse organizacijske, tehnične, pravne, finančne, administrativne in druge storitve skladne s Stanovanjskim zakonom.

Pri upraviteljskem delu upoštevamo interese in odločitve etažnih lastnikov, s svojim znanjem, izkušnjami in svetovanjem pa stremimo k temu, da so stroški vzdrževanja objekta čim nižji.

Za več informacij v zvezi z upravljanje stavb Maribor nas kontaktirajte ali pa obiščite našo spletno stran.

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si