Dodaj svoje podjetje

Unikatni zaročni prstani |

V podjetju ATELJE DR JEWELRY, OBLIKOVANJE NAKITA, LARA PODVRŠIČ S.P. oziroma našem ateljeju nastajajo unikatni zaročni prstani, poročni prstani ter drug originalen, ročno oblikovan in nepozaben nakit. 

Ljubezen do umetnosti, lastna kreativnost, kot tudi posluh za želje vseh, ki si želijo nadeti naš nakit so tisto, iz česar nastajajo najlepši, edinstveno oblikovani unikatni zaročni prstani iz plemenitih kovin in okrašeni z dragimi kamni. 


Unikatni zaročni prstani

V našem ateljeju so na voljo unikatni zaročni prstani, ki jih izdelamo po naročilu, glede na vaše ideje, želje, skice, kot tudi unikatni zaročni prstani, ki jih ustvarimo po lastnem navdihu. 

Unikatni zaročni prstani: Svoje delo opravljamo profesionalno, prijazno in precizno. Če se boste odločili za sodelovanje z nami vam bomo prisluhnili glede vaše vizije in se potrudili, v en sam, a zelo pomemben obroček, združiti vse vaše želje ter ga oblikovati po okusu vaše zaročenke. 


Unikatni zaročni prstani tudi pri nas postajajo vse bolj priljubljeni.

Veliko nam pomeni, da naši unikatni zaročni prstani krasijo roke številnih dam, ki si jih ne želijo sneti ter jih ponosno pokažejo, in prepričani smo, da lahko tudi za vas izdelamo neprecenljiv kos nakita, ki mu ne bo mogla reči ne. 

Za unikatne zaročne prstane, kot tudi poročne prstane, broške, obeske, uhane uporabljamo samo najkakovostnejše materiale, ki jih za piko na i dopolnimo tudi z dragimi ali poldragimi kamni, kot se za zaročne prstane spodobi. 

Verjamemo, da so unikatni zaročni prstani ATELJE DR JEWELRY, kar si želi!

Ker že od samih začetkov raziskujemo možnosti oblikovanja najrazličnejših plementih kovin, pri nas resnično nastajajo najbolj unikatni zaročni prstani, oblikovani na podlagi izkušenj kot tudi novih znanj in odkritij na področju kombiniranja zlata, srebra in podobno. 

Unikatni zaročni prstani so nekaj posebnega, v vsej svoji lepoti pa zasijejo kot samostojen kos nakita ali kasneje tudi v kombinaciji s poročnim prstanom, ki ga oblikovalsko prilagodimo tako, da bo izbran unikaten zaročni prstan popolno dopolnjeval. 


Unikatni zaročni prstani, kakršnih drugje ne boste našli. 

Naši unikatni zaročni prstani so med pari vse bolj priljubljeni in ponosni smo na to, da zmoremo doseči in preseči vaša pričakovanja. 

Naš cilj je, da unikatni zaročni prstani razveseljujejo vse življenje. Zato so oblikovani brezčasno, po naročilu pa tako, da dajo piko na i vašemu videzu in stilu. 

Oblikovanje nakita je naša strast in tudi v prihodnje si želimo, da bi nam unikatni zaročni prstani, poročni prstani ter ostali nakit omogočali nadaljevati svojo pot in uspešno pisati svojo tradicijo. 

Ker so unikatni zaročni prstani nekaj posebnega, tudi mi ponudimo posebno izkušnjo. Obisk nas, ni le navaden obisk zlatarne, pogovorili se bomo z vami in vas spoznali, vam predstavili že izdelan unikatne zaročne prstane, da boste tudi sami dobili vizijo in vam svetovali glede na to kakšne časovne, finančne in estetske zahteve imate. 


Unikatni zaročni prstani so izdelani v Sloveniji in neponovljivi. 

Ste se odločili, da je čas narediti nov korak v vaši ljubezni, so unikatni zaročni prstani tisto, s katerimi nameravate presenetiti in začeti organizirati svoj poseben dogodek? Unikatni zaročni prstani ATELJE DR JEWELRY so tisti, ki je ne bojo razočarali!

unikatni-zarocni-prstani_35

Zakaj so ročno izdelani unikatni zaročni prstani prava izbira? 

 • Unikatni zaročni prstani govorijo samo vajino ljubezensko zgodbo in so oblikovani v skladu z njeno osebnostjo. 
 • So slovenski oblikovalski proizvod. 
 • Narejeni so iz plemenitih kovin in dragih kamnov, izbira je popolnoma vaša, prav tako lahko glede na izbiro materiala prilagodimo tudi ceno. 

Oglejte si galerijo v kateri so predstavljeni naši unikatni zaročni prstani in drug nakit, ter nas kontaktirajte če želite oddati naročilo, preveriti kateri že izdelani unikatni zaročni prstani so na voljo ali če imate dodatno vprašanje za nas. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Zaroka

Dragi me je zasnubil in mi nadel res unikaten prstan. Mislim, da si veliko žensk želi unikatni zaročni prstan in v ateljeju boste zagotovo našli nekaj unikatnega.


Ugodno in unikatno!

Izbrala sem unikatni zaročni prstan pri ateljeju, kaj bolj unikatnega bi težko našla!


Unikaten zaročni prstan brez primere!

Že nekaj časa spremljam delo mlade oblikovalke in ko mi je zaročenec končno dovolil, da si prstan izberem kar sama, so bili njeni unikatni zaročni prstani edina možna izbira. Njeni unikatni zaročni prstani morda niso za vse, so pa sigurno za vse, ki si želijo z nakitom izstopati in ki cenijo edinstveno oblikovanje.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si