ATELJE DR JEWELRY, OBLIKOVANJE NAKITA, LARA PODVRŠIČ S.P.

Unikatni poročni prstani

Deli podjetje

POVPRAŠEVANJA

Imate vprašanje? Pustite povpraševanje in odgovor boste dobili v najkrajšem možnem času.

Pošlji povpraševanje

Delovni čas

 • ponedeljek
  /
 • torek
  /
 • sreda
  /
 • četrtek
  /
 • petek
  /
 • sobota
  /
 • nedelja
  /

Nađite nas preko

O podjetju

Unikatni poročni prstani | Unikatni poročni prstani so čudovita pika na i vašemu poročnemu dnevu. Ne le, da unikatni poročni prstani po velikem dnevu prinašajo lepe spomine, pač pa so privlačni tudi kot edinstven modni dodatek, ki ga imata le vidva, želijo pa si ga tudi drugi. 

ATELJE DR JEWELRY, OBLIKOVANJE NAKITA, LARA PODVRŠIČ S.P. je podjetje, v katerem skrbimo, da unikatni poročni prstani niso nikoli enakim drugim, pač pa so edinstveno prilagojeni samo tistima dvema osebama, ki jih bosta za vedno nosila. 

Unikatni poročni prstani


Unikatni poročni prstani samo za vaju

V ateljeju nakita, kjer nastajajo unikatni poročni prstani ustvarjamo iz žlahtnih kovin in dragocenih kamnov, zlato in srebro pa po naročilu ali lastnih kreativnih idejah preoblikujemo v moden nakit. 

Ves naš nakit je oblikovan s precizno natančnostjo, kreativnostjo in ljubeznijo do ustvarjanja nekaj tako posebnega, kot so unikatni poročni prstani. 

Želimo si, da bi ljudje obeležili svojo ljubezen z nakitom s pomenom, hkrati pa prepoznali tudi ideje ustvarjalcev, ki se trudimo, da bi ljudje nosili edinstvene in brezčasne kose, ki so prav zato neprecenljive vrednosti. 

Unikatni poročni prstani


Ko izbirate unikatni poročni prstan, smo prav mi pravi naslov za vas, zakaj?

Smo resno podjetje, katero se zaveda kako pomembno je, da stranka zapusti poslovalnico srečna in nasmejana. Stranke so naše najboljše reference. V veliko veselje je nam je tudi, ko slišimo kako zadovoljna je stranka z nakupom in tudi, da z veseljem nadene naš nakit in se v njem počuti odlično. To nam uspeva z osebnim pristopom in individualnim svetovanjem prav vsaki stranki.


Unikatni poročni prstani | V ateljeju ATELJE DR JEWELRY, OBLIKOVANJE NAKITA, LARA PODVRŠIČ S.P. nastajajo čudoviti unikatni poročni prstani. 

Unikatni poročni prstani so vse bolj popularni in veseli nas, da lahko k ponudbi aktivno ter kvalitetno prispevamo. 

Naši unikatni poročni prstani so izdelki narejeni v Sloveniji, združujejo pa kreativnost mlade oblikovalke, ki raziskuje oblikovanje žlahtnih kovin kot tudi vizije strank, ki si želijo po naročilu unikatne poročne prstane. 

Poleg tega, da so na voljo unikatni poročni prstani, seveda po naročilu ali na podlagi lastne kreativnosti in vizije izdelujemo tudi ostale nakit, ki ga vse odlikuje precizno, dovršeno in brezčasno oblikovanje. 

unikatni-porocni-prstani_19

Ročno izdelani unikatni poročni prstani 

(iz 14ct belega, rumenega in rdečega zlata. V ženski prstan je vkovan briljant, 0,05ct v velikosti 2,5mm)

Več o tem, kašni unikatni poročni prstani so bili za stranke po naročilu že izdelani, kakšne plemenite kovine in katere drage kamne smo uporabili, si lahko ogledate na naših družbenih omrežjih in nas kontaktirate ter zaupate lastne ideje. 

Če si želita, da bi unikatni poročni prstani bili izdelani posebej za vaju v našem ateljeju, si oglejta naše reference, nato pa nam zaupajta svoje želje in poskrbeli bomo, da bo vaš poročni dan za vedno ujet v svetleč obroček na vašem prstu. 

Delovni čas

 • ponedeljek
  /
 • torek
  /
 • sreda
  /
 • četrtek
  /
 • petek
  /
 • sobota
  /
 • nedelja
  /

POVPRAŠEVANJA (2)

Prstan

Pozdravljeni. Zanima me kakšen lep prstan za partnerico do 150€. Belo zlato ali srebro. Lahko tudi kaj predlagate. Kaj bi lahko pri vas dobil za takšen denar? Če je možno, mi prosim pošljite slike na email. Najlepša hvala.


Prstana

Pozdravljeni Zanima me cena teh dveh prstanov. Hvala in lp Tadeja


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu, na katerega jih pišete.


Komentarji (3)

Posebni prstani

Si želite unikatni poročni prstan? Jaz sem svojega našla pri DR JEWELRY, res so edinstveni!


Unikatni Prstani

Za poroko sem izbral res unikaten poročni prstan! Hvala za super ponudbo!


čudoviti in unikatni poročni prstani

Če bi prej vedela da v moji bližini nastajajo tako čudoviti unikatni poročni prstani, bi se odločila zanje, tako pa sem v Atelje DR Jewelry peljala bodoča mladoporočenca in jima za poročno darilo predčasno podarila unikatna poročna prstana po njuni izbiri, nad katerimi so navdušeni vsi.


Ocenite podjetje in napiši svoje mnenje o sodelovanju.

Tvoja ocena:

Podobna podjetja

TUTUM IGNIS, PREIZKUŠANJE POŽARNIH SISTEMOV, MARKO KASTELIC S.P.

Pregledi požarnih sistemov Ljubljana

Stična 35B, 1295 Ivančna Gorica

IVICA ŽELJKO ZDRAVIĆ - IZLETNIŠKA KMETIJA ZDRAVIĆ

Izletniška kmetija in rafting Kostel, Kočevje okolica

Brsnik 1, 1336 Kostel

OSNOVNA ŠOLA FRANCA LEŠNIKA-VUKA SLIVNICA PRI MARIBORU

Osnovna šola Franca Lešnika Vuka Slivnica pri Mariboru

Mariborska cesta 4, 2312 Orehova vas

PREVOZNIŠTVO PETER CEBIN S.P.

Prevozi blaga s kamionom Ribnica

Otavice 6, 1310 Ribnica

ADOLF KUNEJ S.P.

Nizke gradnje Posavje

GORJANE 33 A, 8282 Koprivnica