Dodaj svoje podjetje
Ugodno računovodstvo Prekmurje

RAFIS - RAČUNOVODSKO FINANČNE STORITVE, IZTOK ŠKRABAN S.P.


Markišavska ulica 14, 9000 Murska Sobota

Ugodno računovodstvo Prekmurje |

Smo podjetje RAFIS - RAČUNOVODSKO FINANČNE STORITVE, IZTOK ŠKRABAN S.P., ki s svojimi storitvami s področja računovodsko – knjigovodskih del poskrbi za miren spanec naših strank. V naši domeni so vsa dela, ki spadajo na področje davčnega in finančnega  svetovanja ter optimizacije poslovanja.

Ugodno-racunovodstvo-Prekmurje_1

Kaj prinaša računovodstvo Prekmurje?

Računovodska dela terjajo natančnost, doslednost in stalno spremljanje vseh novosti. Zaradi tega se stalno izobražujemo in preverjamo vse novosti tako s področja računovodstva kot tudi s področja zakonodaje. Zato lahko rečemo, da našim strankam nudimo točno tisto, kar potrebujejo.

Za naše stranke opravljamo celovite ali delne knjigovodske storitve, glede na dogovor in potrebe vsake stranke posebej. Tako poskrbimo za čim manjše računovodske stroške naših strank, saj si zaradi svojega predhodnega računovodskega znanja na ta način omogočijo racionalnejše poslovanje.  Mi poskrbimo tudi za tekoče obveščanje glede vseh novosti, na katere morate paziti pri poslovanju.

Iščete ugodno računovodstvo Prekmurje? Prišli ste na pravi naslov!

Ugodno-racunovodstvo-Prekmurje_2

Velja računovodstvo samo na območju Prekmurja?

Z najnovejšo tehnologijo in spremljanjem novosti nudimo našim strankam, da dostopajo do vseh potrebnih podatkov ob vsakem času, neodvisno tudi od trenutne lokacije. Tako lahko stranka dobi potrebne podatke tudi takrat, ko ni prisotna na sedežu svojega podjetja. S takim pristopom in s kvalitetnim računovodstvom smo poskrbeli, da pridobivamo nove stranke tudi iz preostalega dela Slovenije.

V naše storitve spadajo dela spremljanja prometa podjetja, izstavitev računov, poskrbimo lahko za pravočasna plačila, pravočasno opravimo vse knjižbe, opravljamo mesečne in letne bilance, obračunavamo plače, pripravljamo dokumentacijo za ostale udeležence v poslovanju kot so npr. banke in druge državne ustanove ter vsa ostala računovodska in knjigovodska dela, potrebna za normalno poslovanje vašega podjetja.

Za vsa dodatna vprašanja vezana na naše ugodno računovodstvo Prekmurje smo dosegljivi na objavljenih kontaktih.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Računovodstvo za popoldanski sp

Iščem računovodski servis za s.p. kot dopolnilno dejavnost. Cca. 60 izdanih in prav toliko prejetih računov letno. Nimam zaposlenih v podjetju. Sem iz Domžal. Lp Rok Strehovec


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si