Dodaj svoje podjetje
MIZARNA PETERKA, JOVANOVIĆ, PROIZVODNJA, MONTAŽA IN SERVIS D.N.O.

MIZARNA PETERKA, JOVANOVIĆ, PROIZVODNJA, MONTAŽA IN SERVIS D.N.O.


Kamnica 3E, 1262 Dol pri Ljubljani

Ugodno polaganje tika Osrednja Slovenija |

V podjetju MIZARNA PETERKA, JOVANOVIĆ, d.n.o., izdelujemo vrhunske pode iz tika, prefabricirani tik za plovila, ograje in palube iz tika, stopnice iz tika,  pohištvo in še več.

Naši mizarski mojstri bodo za vas izdelali kompletno navtično opremo za vašo jadrnico, barko, čoln ali jahto; od lesene palube do pohištva v notranjosti vašega plovila.

Po merah vam bodo izdelali pokrove, omarice, kuhinjske pulte, lesene stenske in tudi talne obloge ter druge lesene dele pohištva po vaših željah za vaše plovilo.

Polaganje tika vam je na voljo v našem podjetju.

polaganje-tika-slovenija_1

Polaganje tika Osrednja Slovenija 

Pri izdelavi tovrstnega pohištva najpogosteje uporabljamo tikov les, sicer pa tudi vse ostale vrste materiala, na primer:

 • furnir,
 • iveral,
 • masivni les,
 • mediapan
 • in ultrapas.

Vse izdelano pohištvo vam tudi dostavimo, vam nato nudimo njegovo montažo ter kasneje tudi redno vzdrževanje in po potrebi servis.

Na voljo smo vam za izdelavo navtičnega pohištva po meri, za skupno načrtovanje in samo svetovanje pri izbiri pravega pohištva in elementov za vaše plovilo; bodisi za čoln, jadrnico, barko bodisi za jahto. Zagotavljamo vam, da je pohištvo izdelano vrhunsko ter da bo vašemu plovilu dalo lep in moderen videz.

polaganje-tika-slovenija_3

Na enem mestu vam nudimo popolno storitev za vaše plovilo

Nismo vam na voljo samo, če iščete ugodno polaganje tika. V Osrednji Sloveniji in drugje stranke naše podjetje dobro poznajo tudi po ostali ponudbi.

Vzdrževanje in čiščenje površin

Tako kot vsako vozilo ali dragocena lastnina tudi plovilo potrebuje redno vzdrževanje, servisiranje in občasna popravila po potrebi. Vzdrževanje plovila pomeni pranje in čiščenje zunanjosti in notranjosti plovila ter vključuje dezinfekcijo tankov. Z rednim čiščenjem in poliranjem lahko odpravimo tudi praske, holograme in osvežimo barvo.

Redno servisiranje plovil

Vzdrževanje hkrati pomeni pregled delovanja menjalnikov, motorjev in agregatov, kontrolo olja ter zračnih in oljnih filtrov, pa tudi redno skrb za polnjenje akumulatorjev. V podjetju Mizarna, d. n. o., pregledamo tudi klimatski sistem, elektroinštalacije in izpušni sistem v plovilu, poskrbeli pa bomo tudi za protipožarno varnost.

Pomembna je redna kontrola delovanja avtomatskih, zasilnih ter ročnih kalužnih črpalk in redno vzdrževanje podvodnih ventilov in filtrov. Nujno potrebna je tudi kontrola delovanja premčevega in krmnega motorja, kontrola hidravlike volanskega sistema, potopnih ploščadi in hidravličnega mostička.

Nudimo tudi storitve na področju izdelave, dostave, montaže in servisa lastnega pohištva za vaš dom, tj. pohištva za vašo dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo, kopalnico, spalnico ali otroško sobo, pa tudi pohištva za opremljanje vaših poslovnih prostorov.

Za več informacij, ki se nanašajo na ugodno polaganje tika Slovenija nas kontaktirajte na objavljene kontakte ali pa obiščite našo spletno stran. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Teak v kokpitu

Pridruzujem se vprasanju Edvarda. Menjava teaka v kokpitu na jadrnici Elan 333 (letnik 2005). Cena ter termin. Hvala.


Zamenjava tikovine v kokpitu

Pozdravljeni, nameravam zamenjati tikovine v kokpitu na jadrnici Elan 333. Zelel bi okvirno ponudbo in mozen rok za izvedbo te storitve. Najlepsa hvala Edvard


Teak na jadrnici

Pozdravljeni, na jadrnici Benetau Oceanis 42cc moram zamenjati teakovo površino. Teaka je za cca 20m2. Zanima me kakšne bi bila okvirna cena za izdelavo in montažo teaka, brez predhodne odstranitve starega. Jadrnica se nahaja v marini Portorož, zadevo je možno narediti kadarkoli med oktobrom in aprilom. Hvala vnaprej za odgovor.


Postavitev teakove palube

Pozdravljeni, Rad bi postavil teak v kokpitu na plovilu Goldstar 360. Gre za cca 7 m2 površine debeline 8-10mm, ravno postavljeno z obromami. V kokpitu je troje loput za dostop do sentin. Sliko vam lahko pošljem po mailu. Lep pozdrav Valter Sossa


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si